Και του χρόνου στον ΠΑΟΚ η Κωνσταντινίδου

Και του χρόνου στον ΠΑΟΚ η Κωνσταντινίδου

Η Έλενα Κωνσταντινίδου θα συνεχίσει και τη σεζόν 2019-2020 να είναι αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ που κέρδισε την άνοδο στη Volley League.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του συλλόγου με την Έλενα Κωνσταντινίδου.

Η 27χρονη κεντρικός ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού βόλεϊ στην Ελλάδα και αποζημιώθηκε με την υπογραφή νέου συμβολαίου μονοετούς διάρκειας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Έλενα Κωνσταντινίδου, η οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 27χρονη αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας, που πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Volley League».

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου της, η Έλενα Κωνσταντινίδου δήλωσε στο acpaok.gr: «Eίμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ομάδα του ΠΑΟΚ κι εύχομαι να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας και φέτος. Επίσης, εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ