Ανακοίνωσε τον Ριζόπουλο ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Ριζόπουλο ο Ολυμπιακός

Παίκτης της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θα είναι από εδώ και πέρα ο διεθνής ακραίος, Δημήτρης Ριζόπουλος, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της ομάδας βόλεϊ των ανδρών αποκτώντας ακόμα έναν παίκτη με σκοπό να τον βοηθήσει στην μεγάλη χρονιά που έρχεται. Ο λόγος για τον Έλληνα διεθνή ακραίο, Δημήτρη Ριζόπουλο, που ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Ο 35χρονος παίκτης μάλιστα πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις του λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε έναν σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό, που είναι σαν οικογένεια και έχει πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος (ημ. γέννησης 26/8/1984), υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες!

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλεία και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, για να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους που δημιουργούνε κάθε φορά ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ