Ιλίνιχ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και αρκετές επιτυχίες»

Ιλίνιχ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και αρκετές επιτυχίες»

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντμίτρι Ιλίνιχ, μίλησε για την νέα του ομάδα, τον νέο του προπονητή, αλλά και για του φιλάθλους του «δικεφάλου».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ντμίτρι Ιλίνιχ, μίλησε για την νέα του ομάδα, τονίζοντας πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και πως νιώθει χαρούμενος που θα αγωνιστεί με τα χρώματα του «δικεφάλου».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων», επισημαίνοντας πως εύχεται να είναι δίπλα στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι, ενώ μίλησε και για τον νέο του προπονητή με τον οποίο μίλησαν για το πλάνο του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντμίτρι Ιλίνιχ:

«Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θα είναι μια νέα εμπειρία και εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γνωρίζω, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία, αρκετές επιτυχίες και φοβερούς φιλάθλους. Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί, και νιώθω ωραία που γίνομαι μέλος του συλλόγου.

Εύχομαι οι φίλαθλοι της ομάδας, να βρίσκονται πάντα δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο PAOK Sports Arena. Είναι σημαντικό να μας υποστηρίξουν και να πανηγυρίσουμε κάθε νίκη μαζί!

Με τον κ. Φιλίποφ, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν έπαιξα ποτέ υπό την καθοδήγησή του. Είναι ένας αξιόλογος και έμπειρος προπονητής. Μιλήσαμε κάποιες φορές και αμέσως βρήκαμε σημείο επικοινωνίας. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή συνεργασία και για τους δυο μας.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν, σε κάθε παιχνίδι, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ