Βόλεϊ: Χαστούκισε συμπαίκτρια της για μια άμυνα (vids)

Βόλεϊ: Χαστούκισε συμπαίκτρια της για μια άμυνα (vids)

Απίστευτο σκηνικό στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών στις Φιλιππίνες με αρνητική πρωταγωνίστρια την 25χρονη Μαυροβούνια Ντανιέλα Ντζάκοβιτς

Σάλος έχει προκληθεί στο παγκόσμιο βόλεϊ με το βίντεο που κυκλοφόρησε από αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος στις Φιλιππίνες στο οποίο η Ντανιέλε Ντζάκοβιτς της Μπάλιπουρ εμφανίζεται να χαστουκίζει στο κεφάλι το λίμπερο της ομάδας της Τζιούελ Μπερμίλο, μετά από ένα μπέρδεμα που προέκυψε σε μια προσπάθεια για άμυνα.

Η τελευταία μετά το χτύπημα ξέσπασε σε κλάμματα με την Μαυροβούνια να σπεύδει να την αγκαλιάσει και να ζητά συγνώμη. «Η παρεξήγηση λύθηκε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ρόμελ Αμπέλα μετά τον αγώνα (όπου γνώρισε την 10η συνεχόμενη ήττα της), ωστόσο λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο.

Αμέσως έγινε… viral με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή και αυξάνονται από τη στιγμή που η Λίγκα ανακοίνωσε ότι η τιμωρία της Ντζάκοβιτς είναι.. έγγραφη επίπληξη.

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής η Ντζάκοβιτς εγκατέλειψε τις Φιλιππίνες επιστρέφοντας στην πατρίδα της και παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει, όμως την ίδια ώρα η LPVI (η εταιρία που διοργανώνει το πρωτάθλημα και έχει δαπανήσει ουκ ολίχα χρήματα) μέσω του διευθυντή της Πίτερ Κάικο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραδειγματικής τιμωρίας της Μαυροβούνιας αθλήτριας.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ