Διπλό χτύπημα με Ρόχας και Μιράντα από τον ΠΑΟΚ

Διπλό χτύπημα με Ρόχας και Μιράντα από τον ΠΑΟΚ

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση των Κουβανών Σαντοβάλ Ρόχας και Ντάριελ Άλμπο Μιράντα.

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ΠΑΟΚ ενόψει της ερχόμενης σεζόν στην Volley League. Στο πλαίσιο αυτό ο ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο Κουβανών. Του διεθνούς διαγώνιου Ντάριελ Άλμπο Μιράντα και του κεντρικού Χοσέ Αντόνιο Σαντοβάλ Ρόχας, με τις δύο ανακοινώσεις να βγαίνουν μια διαφορά λίγης ώρας.

Πρώτος ανακοινώθηκε από τον ΤΑΠ ο Μιράντα:

«Την έναρξη της συνεργασίας με τον Κουβανό διαγώνιο, Ντάριελ Άλμπο Μιράντα, ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Κουβανός είναι ύψους 2,01 μ. και γεννήθηκε στις 17/1/1992. Ξεκίνησε από την La Habana της Κούβας, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της UNTref Volley με την οποία τη σεζόν 2017-2018 κατέκτησε το κύπελλο Αργεντινής.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Λιβάνου με την ομάδα της Zahra. Με την εθνική ομάδα της Κούβας έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικανικό Κύπελλο που διεξήχθη το 2016 στο Μεξικό».

Για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο Ρόχας:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Jose Antonio Sandoval Rojas, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο διεθνής Κουβανός αθλητής, (ύψος 2,05μ.) είναι γεννημένος στις 09 Μαϊου 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Από το 2017  φόρεσε τη φανέλα της Sancti Spíritus».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ