Ναράνχο: «Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα»

Ναράνχο: «Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα»

Ο Γκιγιέρμε Ναράνχο μίλησε για την ήττα από την Τουρκία και τόνισε ότι η Εθνική αγωνίστηκε σαν μια μεγάλη ομάδα.

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Eurovolley με 3-0 σετ από την Τουρκία, όμως ο Γκιγιέρμε Ναράνχο έμεινε ικανοποιημένος από τις αθλήτριες του.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας τόνισε ότι οι παίκτριες του έπαιξαν σαν μεγάλη ομάδα παρά την ήττα, καθώς η Τουρκία έχει αθλήτριες που αγωνίζονται σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε εξαιρετικά τα δύο πρώτα σετ, κόντρα στους διοργανωτές και σε γεμάτο γήπεδο. Παλέψαμε ως μεγάλη ομάδα αλλά είχαν χιλιάδες κόσμο στο πλευρό τους και να τους υποστηρίζουν. Οι αθλήτριες της Τουρκίας παίζουν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου, έχουν ύψος που εμείς υστερούμε. Είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος και κάναμε αυτό που θέλαμε. Να ανταγωνιστούμε μία πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, χάσαμε προφανώς αλλά πλέον πρέπει να το ξεχάσουμε το παιχνίδι.

Η Γαλλία είχε δύο αναπάντεχους πόντους κόντρα στην Βουλγαρία, οπότε για εμάς το παιχνίδι είναι σημαντικό να πάρουμε τρεις βαθμούς. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Γαλλία, ίσως θα μπορέσουμε να επικρατήσουμε και της Βουλγαρίας και να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Είναι βέβαια πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έξυπνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ