Φιλίποφ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους»

Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε για την Εθνική, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του βορρά έχει πάντα υψηλούς στόχους.


Φιλίποφ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους» | to10.gr

Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους φετινούς στόχους του με τον ΠΑΟΚ.

Ο πασαδόρος του Δικεφάλου του βορρά τοποθετήθηκε στην επίσημη σελίδα του τμήματος βόλεϊ ανδρών, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην προετοιμασία της ομάδας μετά τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συνόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Εθνική ομάδα: «Σίγουρα ήταν μια φανταστική εμπειρία για όλα τα παιδιά. Ένα πολύ ιδιαίτερο τουρνουά, με καλή οργάνωση, στο οποίο είχαμε βάλει στόχο να επιστρέψουμε στην ελίτ, έπειτα από 10 χρόνια απουσίας. Η προσπάθεια ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Η Εθνική ομάδα έχει μέλλον, αλλά χρειάζεται βοήθεια και στήριξη από όλους όσους πλαισιώνουν το ελληνικό βόλεϊ. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού βόλεϊ».

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο. Μου έλειψαν οι συμπαίκτες μου. Σιγά σιγά θα ενσωματωθώ και εγώ στην ομάδα και την προετοιμασία. Οι στόχοι, όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλοί. Πρωτάθλημα, κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ανυπομονώ να μπω στις προπονήσεις και να προσπαθήσω μαζί με τα άλλα παιδιά να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο