Το παρασκήνιο του διαζυγίου Φιλίποφ – ΠΑΟΚ

Γιατί ο Ουκρανός τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο του Δικεφάλου, λίγες ημέρες πριν το πρώτο σερβίς του νέου πρωταθλήματος.


Το παρασκήνιο του διαζυγίου Φιλίποφ – ΠΑΟΚ | to10.gr

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την “κοινή συναινέσει” λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιούρι Φιλίποφ», ανέφερε χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας για το διαζύγιο με τον Ουκρανό τεχνικό.

Μια εξέλιξη που προκάλεσε έκπληξη στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και σίγουρα κανείς δεν περίμενε. Ο Γιούρι Φιλίποφ, που έχτισε την ομάδα το καλοκαίρι, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, λίγες ημέρες πριν το πρώτο σερβίς της Volleyleague.

Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

Τι συνέβη και οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο διαζύγιο; Η ρήξη ανάμεσα στη διοίκηση και τον Φιλίποφ άρχισε όταν ήρθαν στην Θεσσαλονίκη οι Σαντοβάλ και Άλμπο, δύο κινήσεις που δεν ήταν προγραμματισμένες στον αρχικό σχεδιασμό. Ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε ζητήσει την απόκτησή τους, ωστόσο, μετά από αξιολόγηση δέχθηκε την παραμονή τους.

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, οι δύο Κουβανοί υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα και ο Φιλίποφ έθεσε το θέμα σε συμβούλιο με την διοίκηση. Το συμβούλιο δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο Ουκρανός τεχνικός, με αποτέλεσμα να επέλθει οριστική ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές και να οδηγηθεί σε παραίτηση ο έμπειρος τεχνικός.

Την Δευτέρα ο Γιούρι Φιλίποφ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του τμήματος, Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο έμπειρος τεχνικός παρέμεινε στην απόφασή του και αποχώρησε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Volleyleague ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε ακέφαλος, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτή είναι η πανέμορφη φίλαθλος της Γιουβέντους που παραμιλάει η Ιταλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο