Ολυμπιακός – Πανναξιακός 3-2

Ολυμπιακός – Πανναξιακός 3-2

O Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 σετ του Πανναξιακού στο κλειστό του Ρέντη, αλλά έχασε ένα βαθμό, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός κάνοντας τεράστια ανατροπή, ειδικά στο τέταρτο σετ, επικράτησε με 3-2 του αξιόμαχου Πανναξιακού και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά καλά στο ματς και με τη Χριστοδούλου να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι και τις Ζιβογίνοβιτς και Χίπε να τελειώνουν μπάλες βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 8-3.

Ο Πανναξιακός προσπάθησε να αντιδράσει με την Αμαράλ και τα κατάφερε σε μερικές περιπτώσεις, αλλά οι «ερυθρόλευκες» βγάζοντας στο τάραφλεξ όλες τις αρετές τους και με διατήρηση δυνάμεων κρατούσαν τη διαφορά η οποία έφτασε και τους 9 (21-12), για να πάρουν τελικά το πρώτο σετ με 25-15 για το 1-0 στο ματς.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε το προηγούμενο. Ο Ολυμπιακός έβρισκε λύσεις επιθετικά και πήρε μια διαφορά η οποία έφτασε μέχρι και τους τέσσερις (16-12). Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν μπροστά με 21-20, εκεί όμως ο Πανναξιακός άρχισε να πιέζει αρκετά την υποδοχή των γηπεδούχων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να κάνουν ένα σερί 5-0, να πάνε το σετ στο 21-25 και έτσι να το κατακτήσουν για το 1-1 στο ματς.

Στο τρίτο οι «ερυθρόλευκες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Πανναξιακό. Μπορεί στις αρχές του σετ οι φιλοξενούμενες να ήταν κοντά στο σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, όμως στα μέσα του η Χίπε πήρε το όπλο της.

Με δύο άσσους και άλλα τρια πολύ δύσκολα σερβίς έκανε ένα σερί 5-0 για τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά με 16-12. Οι νταμπλούχες Ελλάδας διατήρησαν τη διαφορά και κάπως έτσι πήραν με 25-16 το σετ για το 2-1 του ματς.

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα του τέταρτου σετ. Μπορεί οι δύο ομάδες να πήγαιναν πόντο-πόντο στην αρχή, στη συνέχεια όμως ο Πανναξιακός κατάφερε να πάρει μια διαφορά τεσσάρων πόντων (10-14 και 11-15). Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει τούμπα το σετ, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η ομάδα της Νάξου να κάνει το 2-2 στο ματς και να το πάει στο τάι μπρέικ.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη με σκορ 15-8.

Τα σετ: 25-15, 21-25, 25-16, 24-26, 15-8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ