Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3

Βγαλμένο από τα παλιά ήταν το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με τις «ερυθρόλευκες» τελικά να επικρατούν με 3-2 σετ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Ένα πραγματικό ντέρμπι «αιωνίων» από τα παλιά διεξήχθη σήμερα στον Άγιο Θωμά, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί στα σημεία του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ και απέδειξε πως ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ, αλλά με τον Ολυμπιακό να παραμένει κυρίαρχος.

Το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο, ενώ με το σκορ να βρίσκεται στο 23-23 συνέβη ένα περίεργο περιστατικό. Ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά περίπου όταν οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά προς την άδεια κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι παίκτριες των φιλοξενουμένων απομακρύνθηκαν άμεσα, ενώ μετά από λίγη ώρα ξεκίνησε εκ νέου ο αγώνας, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τελικά το πρώτο σετ με 26-24.

Το δεύτερο σετ πήγαινε κυριολεκτικά πόντο-πόντο, με τις δύο ομάδες να δίνουν… μάχη σώμα με σώμα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ισοφάρισε σε 23-23 μετά το 21-18 που είχε προηγηθεί υπέρ των γηπεδούχων, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός πέτυχε τους δύο πόντους που χρειαζόταν και ισοφάρισε σε 1-1 σετ (25-23).

Το τρίτο σετ άρχισε με καθυστέρηση εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας και αυτό μάλλον… αποσυντόνισε τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν εύκολα με 25-15 και έκαναν το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ πάντως ο Παναθηναϊκός έδωσε την απάντησή του, καθώς βρισκόταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, ενώ νίκησε σχετικά εύκολα με 25-20, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο τάι μπρέικ έγινε πραγματική… μάχη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 9-5 και αρχικά φάνηκε πως θα κάνει εύκολα το 3-2, αλλά υπήρξε εκ νέου «πράσινη» απάντηση, καθώς με τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Παναθηναϊκού έγινε το 13-13. Εκεί όμως μια επίθεση της Χίπε και ένα μπλοκ της Ζακχαίου στην Καλαντάτζε διαμόρφωσαν το τελικό 15-13, χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον προπορεύεται στη βαθμολογία έχοντας κάνει το 3/3 στις νίκες.

Τα σετ: (24-26, 25-23, 15-25, 25-20, 13-15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ