Κοβάτσεβιτς: «Είναι ντροπή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές»

Κοβάτσεβιτς: «Είναι ντροπή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί με το παιχνίδι μετά από όσα συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο ντέρμπι του βόλεϊ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό «βράζουν» με τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών με τους «ερυθρόλευκους» να καταγγέλλουν μπαράζ επιθέσεων, υβριστικών συνθημάτων, υβριστικών πανό, ρίψης μπουκαλιών κ.α.

Με ανακοίνωσή τους το βράδυ του Σαββάτου αναφέρθηκαν εξάλλου αναλυτικά σε όσα συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά και αναμένουν την τιμωρία των υπευθύνων από τα αρμόδια όργανα.

Με όλα αυτά, που επισκίασαν το παιχνίδι, παρά τη νίκη της ομάδας του, ο προπονητής των Πειραιωτών, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας μόνο αυτό μπορώ να πω. Αυτές δεν ήταν συνθήκες για κανένα σπορ, ούτε για αγώνα γυναικείου βόλεϊ. Είναι καταστροφή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές και πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω για βόλεϊ μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ