ΠΑΟΚ: Τέλος οι Κουβανοί!

ΠΑΟΚ: Τέλος οι Κουβανοί!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι Αλμπο και Σαντοβάλ είχαν επεισόδιο με μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και αποφασίστηκε να απομακρυνθούν από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσουν οι Κουβανοί, Άλμπο και Σαντοβάλ, οι οποίοι μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την Volleyleague, είχαν χοντρό επεισόδιο με μέλος της διοίκησης του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο ο Αλμπο έκανε τρομερή εμφάνιση πετυχαίνοντας 26 πόντους, μέλος της διοίκηση του Α.Σ είχε έντονη συζήτηση με την μάνατζερ των δύο παικτών. Οι δύο πλευρές λογομάχησαν, με τους δύο Κουβανούς να παρεμβαίνουν και να εξαπολύουν φραστική επίθεση κατά των παραγόντων του ΠΑΟΚ.

Η συμπεριφορά των δύο αθλητών δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του Δικεφάλου και αποφασίστηκε η άμεση απομάκρυνσή τους από το ρόστερ της ομάδας. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ενημερώθηκε άμεσα για όσα τα θλιβερά συνέβησαν στο γήπεδο της Πυλαίας και αναμένεται τις επόμενες ώρες η ανακοίνωση του «διαζυγίου».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξαναβγαίνει στην αγορά για την απόκτηση ενός διαγωνίου και ενός κεντρικού, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Μέχρι τον Δεκέμβρη οι Κυπελλούχοι μπορούν να αντικαταστήσουν μόνο έναν ξένο, ενώ τον Δεκέμβρη θα αποκτηθεί σίγουρα και ξένος κεντρικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο ΠΑΟΚ είχε δώσει μεγάλη μάχη για να λυθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει με την ομοσπονδία της Κούβας και να δοθεί το πράσινο φως για να αγωνιστούν οι δύο παίκτες. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε, αλλά οι δύο Κουβανοί δεν μακροημέρευσαν στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ