Οριστικό: Τέλος οι Κουβανοί από τον ΠΑΟΚ

Οριστικό: Τέλος οι Κουβανοί από τον ΠΑΟΚ

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να τελειώνουν και τυπικά από τον Δικέφαλο του Βορρά οι Αλμπο και Σαντοβάλ.

Η συμπεριφορά των Κουβανών Αλμπο και Σαντοβάλ μετά το τέλος του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και έφερε ραγδαίες εξελίξεις, καθώς η διοίκηση του Δικεφάλου αποφάσισε την οριστική αποπομπή των δύο αθλητών.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον Α.Σ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ του ΠΑΟΚ και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τους δύο Κουβανούς, καθώς η συμπεριφορά τους ήταν ανεπίτρεπτη και όχι ανεκτή για τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Το μόνο που απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πλέον καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των δύο Κουβανών, καθώς πλησιάζουν σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο League Cup (21/11 – 18:00).

Η αντικατάστασή τους θα γίνει σε δύο μέρη, αφού ο Δικέφαλος μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόνο έναν ξένο αθλητή, με τους Ασπρόμαυρους να καίγονται για παίκτη στη θέση του διαγωνίου, ενώ μετά τις 15/12 θα κινηθούν και για κεντρικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ