Ένσταση εγκυρότητας από τον ΠΑΟΚ για δύο φάσεις στο «χρυσό» σετ

Ένσταση εγκυρότητας από τον ΠΑΟΚ για δύο φάσεις στο «χρυσό» σετ

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει καταθέσει ένσταση εγκυρότητας του αγώνα για δύο περιπτώσεις στο «χρυσό» σετ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ηττήθηκε με 15-9 στο «χρυσό» σετ και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου θα δώσουν το «παρών» οι «ερυθρόλευκοι».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάντως, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης και έχει καταθέσει ένσταση εγκυρότητας του αγώνα για δύο φάσεις στο «χρυσό» σετ, στις οποίες η ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρεί ότι έχουν παρθεί λανθασμένες αποφάσεις από τους διαιτητές.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για μία φάση στο 6-10, όπου αρχικά ο πόντος δόθηκε στους γηπεδούχους για παράβαση στο φιλέ, ωστόσο ο Ολυμπιακός ζήτησε video check και τελικά έγινε επανάληψη της φάσης.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται ότι οι διαιτητές είδαν τη φάση σε άλλο σημείο από αυτό που ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Τέλος, η δεύτερη φάση είναι στο 9-14. Σε εκείνο το σημείο ο Μάρσαλ πέτυχε πόντο, καθώς ευστόχησε σε πάιπ, αλλά ο Ολυμπιακός ζήτησε εκ νέου video check και δικαιώθηκε ξανά, με τους διαιτητές να δίνουν επανάληψη. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι δεν έπρεπε να δοθεί επανάληψη και πως ο πόντος έπρεπε να δοθεί είτε στη μία, είτε στην άλλη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ