Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απέτυχε ως άτυπος τεχνικός διευθυντής ποδοσφαίρου και είπε να το γυρίσει στα τηλεοπτικά ο Giorgis...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Παϊσιάδης: «Να ξαναγίνει το χρυσό σετ»

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, ζητάει την επανάληψη του «χρυσού» σετ του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Παϊσιάδης: «Να ξαναγίνει το χρυσό σετ» | to10.gr

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για δύο φάσεις στο «χρυσό» σετ του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου πιστεύουν πως οι διαιτητές έχουν πάρει τις λάθος αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» διαμαρτύρεται για δύο φάσεις, στο 6-10 και στο 9-14, τις οποίες θεωρεί ως μη γενόμενες. Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, ζήτησε την επανάληψη του «χρυσού» σετ, το οποίο σύμφωνα με εκείνον πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Παϊσιάδης:

«Ο διαιτητής βάσει της τηλεοπτικής εικόνας που έχουμε εμείς, φαίνεται να δείχνει ότι η μπάλα είναι μέσα από την επίθεση του Μάρσαλ. Γίνεται η περιστροφή, ο Φαν Ντάικ πηγαίνει στο σερβίς και εκεί ο Ολυμπιακός ζητάει check για το αν η μπάλα είναι μέσα ή έξω. Λένε οι διαιτητές ότι δεν μπορούν να δουν ακριβώς τη φάση και επιστρέφει ο διαιτητής δίνοντας επανάληψη, ενώ θα έπρεπε βάσει κανονισμού να μετρήσει η πρώτη απόφαση του διαιτητή που είναι μέσα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Τελειώνει το παιχνίδι και όταν φτάνουμε στην ένσταση ο διαιτητής λέει ότι έχει δώσει φιλέ ο δεύτερος διαιτητής στον Πετρέα. Δηλαδή καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε. Εκεί ζητάει video check ο Ολυμπιακός για το αν έχει κάνει φιλέ ή όχι ο Πετρέας. Πηγαίνουν στο video check και εκεί βλέπουν ότι ο Πετρέας δεν έχει κάνει φιλέ και δίνουν επανάληψη. Άρα και πάλι έχουν κάνει σφάλμα. Αν δεν έχει κάνει παράβαση ο Πετρέας η μπάλα πρέπει να πάει στον Ολυμπιακό και όχι να δώσουν επανάληψη.

Εμείς έχουμε την άποψη πως αρχικό σφύριγμα που υπάρχει υπέρ του ΠΑΟΚ και το video check που δεν μπορεί να ελέγξει ο διαιτητής αν είναι μέσα ή έξω η μπάλα πρέπει να πάει στον ΠΑΟΚ ή σε άλλη περίπτωση όπως ισχυρίζεται η διαιτησία, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ότι έλεγξαν το video check και δεν κάνει φιλέ ο Πετρέας και σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να δώσουν επανάληψη, αλλά την μπάλα στον Ολυμπιακό.

Άρα είτε ισχύσει αυτό που λέει ο ΠΑΟΚ είτε αυτό που λένε οι διαιτητές υπάρχει βάσιμο λάθος. Και πρέπει να ξαναγίνει το χρυσό σετ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από