Πετρέας: «Περήφανοι που αγωνιζόμαστε με τέτοιους αντιπάλους»

Πετρέας: «Περήφανοι που αγωνιζόμαστε με τέτοιους αντιπάλους»

Ο Γιώργος Πετρέας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μοντένα και εξέφρασε την περηφάνια του που κοντράρεται με τόσο δυνατούς αντιπάλους.

Στους ρυθμούς του σπουδαίου αγώνα με τη Μόντενα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (12/12, 18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» κινείται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες που ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο CEV Cup, έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αλλά θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους, με τον Γιώργο Πετρέα να μιλάει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων τόνισε ότι είναι περήφανος τόσο αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του που κοντράρονται με τόσο μεγάλους αντιπάλους, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η μοναδική ομάδα η οποία αγωνίζεται με τέτοιους αντιπάλους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε απέναντι μας και είναι μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θέλουμε να εμφανιστούμε αρκετά διαβασμένοι και έτοιμοι και θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες για το δεύτερο παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας όπως σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια για να μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ