Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3

Σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι «αιωνίων», ο Ολυμπιακός έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 3-2 σετ.

«Θρυλική» ανατροπή στο Μαρούσι και νικητής ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των «αιωνίων»!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 σετ του Παναθηναϊκού εκτός έδρας και πήραν μία σπουδαία νίκη σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια των τελευταίων ετών.

Απίστευτος ο Βουλκίδης στο τέλος, «τελείωσε» μόνος του τον Παναθηναϊκό έχοντας τέσσερις συνεχόμενους άσους στο φινάλε του tie break (το 8-10 έγινε 8-14 με τους άσους του), με το παιχνίδι τελικά να λήγει 9-15 και την ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της Volleyleague.

Δύο φορές προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός (1-0, 2-1), αλλά… μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και έγινε η ολική ανατροπή, με τους «ερυθρόλευκους» να κρατάνε το αήττητο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά το ματς, έχοντας σταθερά το προβάδισμα στο πρώτο σετ. Το 15-13 έγινε 19-13 για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και κάπου εκεί το πρώτο σετ τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 25-20 και πήρε προβάδισμα νίκης.

Στο δεύτερο σετ μίλησε η εμπειρία των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι το πήραν σβηστά καθώς είχαν από την αρχή το προβάδισμα. Το 14-25 τα λέει όλα!

Το τρίτο ήταν το πιο εντυπωσιακό και αμφίρροπο και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα με 20-23, ο Παναθηναϊκός με σερί 5-0 κατέκτησε το σετ με 25-23. Ωστόσο, η εμπειρία και η ποιότητα των φιλοξενούμενων γύρισε το ματς.

Πόντο-πόντο πήγαινε το σετ, αλλά στο 23-23 ο Φίνγκερ ανέλαβε και έκανε το 23-25, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Όλα κρίθηκαν στο tie break, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε σταθερά προβάδισμα ενός- δύο πόντων, αλλά με τέσσερις συνεχόμενους άσους του Βουλκίδη, το 8-10 έγινε 8-14 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. 9-15 το τελικό αποτέλεσμα και νικητής ο Ολυμπιακός στη… ντερμπάρα του Αμαρουσίου!

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Τα σετ: 25-20, 14-25, 25-23, 23-25, 9-15

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ