Γ. Καραμπέτσος: «Σταθμός για τα σωματεία η απόφαση για τα κίνητρα φοροαπαλλαγών»

Γ. Καραμπέτσος: «Σταθμός για τα σωματεία η απόφαση για τα κίνητρα φοροαπαλλαγών»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος αναφέρθηκε στην απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου για μείωση του φόρου σε ποσοστό 20% επί του ποσού δωρεάς σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Με αφορμή την απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου για μείωση του φόρου σε ποσοστό 20% επί του ποσού δωρεάς σε ερασιτεχνικά σωματεία ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου για μείωση του φόρου σε ποσοστό 20% επί του ποσού δωρεάς σε ερασιτεχνικά σωματεία. Είναι μια απόφαση – σταθμός για τα σωματεία και τον ελληνικό αθλητισμό.

Μόνο μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα τα σωματεία θα δουν φως στο τούνελ των προβλημάτων που τα ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια. Η κυβέρνηση και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δείχνουν εμπράκτως την διάθεσή τους να βοηθήσουν όλους εκείνους τους παράγοντες που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να κρατήσουν ζωντανά τα σωματεία τους με στόχο να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ