Ανακοίνωσε Αμπράο ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Αμπράο ο ΠΑΟΚ

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου, Ροντρίγκο Αμπράο, προχώρησε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Στην ανακοίνωση του αντικατάσταση του Ιλινιχ προχώρησε το Τ.Α.Π ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκτησε τον Βραζιλιάνο ακραίο, Ροντρίγκο Αμπράο, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παμβοχαϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

Το Τ.Α.Π ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Rodrigo Ruiz Abrao.

Ο Βραζιλιάνος αθλητής, ύψους 1.95, γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1996 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του ΠΑΟΚ, δήλωσε:

«Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ. Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Δεληκώστας, ενθουσιάστηκα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, από τον οποία έμαθα πολλά, κατά την περασμένη περίοδο που συνεργαστήκαμε. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι, οπότε γνωρίζω το πάθος των φιλάθλων για την ομάδα. Θα προσπαθήσω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να τους κάνουμε χαρούμενους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να επιστρέψει το πρωτάθλημα στην ομάδα».

Η πορεία του…

Ξεκίνησε την καριέρα του στην βραζιλιάνικη Sesi São Paulo U21 (2013-16), στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Sesc-RJ (2016-17), με την οποία κατέκτησε το Carioca Championship, ενώ την περίοδο 2017-18 φόρεσε τη φανέλα της Vôlei Taubaté κατακτώντας το Paulista Championship. Επόμενος σταθμός του η Ελλάδα, όπου έπαιξε στον Παμβοχαϊκό (2018-19), υπό τις οδηγίες του Κώστα Δεληκώστα, για να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ribeirão Preto Vôlei (2019).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ