Οι αντίπαλοι των Εθνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των Εθνικών ομάδων

Τους αντιπάλους τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έμαθαν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.

Στον Ζ’ προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μαζί με Μαυροβούνιο, Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία κληρώθηκε η Εθνική ανδρών.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της C.E.V. στο Λουξεμβούργο, οι 26 χώρες που συμμετέχουν στα προκριματικά στους άνδρες χωρίστηκαν σε 7 ομίλους.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2021 θα διεξαχθεί σε 4 χώρες (Πολωνία, Τσεχία, Φινλανδία, Εσθονία). Ήδη την πρόκριση έχουν εξασφαλίσει οι διοργανώτριες χώρες και η τελική οκτάδα του ευρωβόλεϊ του 2019 (Σερβία, Σλοβενία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία, Ουκρανία, Γερμανία, Λευκορωσία).

Στους άνδρες προκρίνονται οι επτά πρώτοι και οι πέντε καλύτεροι δεύτεροι.

Στον Γ’ προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μαζί με Ισπανία, Αυστρία και Νορβηγία κληρώθηκε η Εθνική γυναικών.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της C.E.V. στο Λουξεμβούργο, οι 23 χώρες που συμμετέχουν στα προκριματικά στις γυναίκες χωρίστηκαν σε 6 ομίλους.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών το 2021 θα διεξαχθεί σε 4 χώρες (Σερβία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία). Ήδη την πρόκριση έχουν εξασφαλίσει οι διοργανώτριες χώρες και η τελική οκτάδα του ευρωβόλεϊ του 2019 (Τουρκία, Ιταλία, Πολωνία, Ολλανδία, Γερμανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Αζερμπαϊτζάν).

Στη τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ