Κωνσταντίνου: «Αφιερωμένο στις δύο Δέσποινες της ζωής μου»

Κωνσταντίνου: «Αφιερωμένο στις δύο Δέσποινες της ζωής μου»

Η Κύπρια ακραία της Θέτιδας σταμάτησε στους 30 πόντους στη νίκη με 3-2 σετ επί του Πορφύρα, εμφάνιση που της χάρισε το δεύτερο βραβείο MVP στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με την ομάδα της Βούλας.

Το καλύτερό της επιθετικά παιχνίδι πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η Κύπρια ακραία της Θέτιδας σταμάτησε στους 30 πόντους στη νίκη με 3-2 σετ επί του Πορφύρα, εμφάνιση που της χάρισε το δεύτερο βραβείο MVP στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με την ομάδα της Βούλας.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου με δηλώσεις της στο volleyball.gr αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πορφύρα που βάζει τη Θέτιδα στη 4η θέση μαζί με τον Π.Α.Ο.Κ., αυριανό αντίπαλό της στον νοκ άουτ προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Η Κωνσταντίνου δεν παρέλειψε να αφιερώσει και τη διάκριση στην αδερφή της και τη γιαγιά της.

Για το παιχνίδι με τον Πορφύρα: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που παίζαμε στην έδρα του Πορφύρα. Ίσως να μην περιμέναμε να φθάσει στο τάι μπρέικ το παιχνίδι, όμως δίκαια πήγε. Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε στο 3-1 σετ, όμως κάναμε αρκετά λάθη τα οποία μας στοίχισαν. Προσωπικά για εμένα, ήταν το καλύτερο επιθετικό παιχνίδι, δεν θυμάμαι να έχω πετύχει ξανά τόσους πόντους».

Για τον στόχο της τετράδας: «Είναι εφικτή η τέταρτη θέση και κάθε ομάδα έχει τέτοιους στόχους. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας που παραδοσιακά παίζουμε καλά. Θέλουμε καλές εμφανίσεις για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε μία θέση στα πλέι οφ».

Για τον νοκ άουτ προημιτελικό κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ.: «Το κύπελλο δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα, καθώς παίζεις μόνο ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Ουσιαστικά είναι σαν τελικός κάθε ματς. Πιστεύω θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα βρεθεί στη καλύτερη ημέρα αγωνιστικά και όποια έχει καθαρό μυαλό και διαύγεια. Παίζουμε εκτός έδρας και αυτό είναι μειονέκτημα για εμάς. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. για το πρωτάθλημα είχαμε κάνει τη χειρότερή μας εμφάνιση και αυτό είναι έξτρα κίνητρο για εμάς».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Το βραβείο είναι αφιερωμένο στις δύο Δέσποινες της ζωής μου. Στην αδερφή μου που έχει γενέθλια σήμερα και στην γιαγιά μου που περνάει λίγο δύσκολα αυτή τη περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ