Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ΕΟΠΕ ευχαρίστησε το υφυπουργείο Αθλητισμού για την ανταπόκριση

Το ευχαριστώ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης προς τον Λευτέρη Αυγενάκη για την ανταπόκριση στα αιτήματα που τέθηκαν εκ μέρους της, μετά τα νέα δεδομένα που επιφέρει και στο άθλημα του βόλεϊ η πανδημία του κορωνοϊού.

Η ΕΟΠΕ ευχαρίστησε το υφυπουργείο Αθλητισμού για την ανταπόκριση | to10.gr

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαρίστησε δημόσια το υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Λευτέρη Αυγενάκη για την ανταπόκριση στα αιτήματα που τέθηκαν εκ μέρους της, μετά τα νέα δεδομένα που επιφέρει και στο άθλημα του βόλεϊ η πανδημία του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως επισημαίνεται, η συνεργασία με τον υφυπουργό ήταν στενή, με τον πολιτικό προϊστάμενο του ελληνικού αθλητισμού να εκπονεί πλάνο δράσης που μετέφερε στο υπουργείο Οικονομικών και στον πρωθυπουργό.

Η ανακοίνωση:

«O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στα σοβαρά αιτήματα που έθεσε το αθλητικό κίνημα και ειδικά η κοινότητα της Ελληνικής Πετοσφαίρισης μετά τα νέα οικονομικά, εργασιακά και λειτουργικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του COVID-19.

Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. από την πρώτη στιγμή που επιβλήθηκαν τα μέτρα των περιορισμών και η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων έλαβε μέτρα για να προσαρμόσει τη λειτουργία της Ομοσπονδίας στα νέα δεδομένα και ζήτησε την άμεση βοήθεια από την αθλητική ηγεσία και την Ελληνική κυβέρνηση. Είχε στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ο οποίος αφού κατέγραψε όλες τις ανάγκες και τα αιτήματά μας εκπόνησε μελέτη και πλάνο δράσης το οποίο και μετέφερε στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και στον Πρωθυπουργό.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και η Ε.Ο.ΠΕ. όπως και όλες οι αθλητικές ομοσπονδίες συμπεριλήφθηκαν στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση με αποτέλεσμα να ανακουφιστούν οι πρώτες μεγάλες ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την έλλειψη εσόδων αλλά και την ανατροπή του οικονομικού προϋπολογισμού για την τρέχουσα χρονιά.

Η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού αλλά και τον Πρωθυπουργό για τις άμεσες λύσεις μέσα από τα πρώτα μέτρα στήριξης και είναι στη διάθεσή τους για τη λήψη αποφάσεων που θα δώσουν ώθηση και ανάπτυξη την «επόμενη ημέρα» της νίκης επί της πανδημίας του COVID-19».