Σαν σήμερα: Το επός της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού στην Προύσα (vid)

Σαν σήμερα: Το επός της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού στην Προύσα (vid)

Οι Ερυθρόλευκες νίκησαν στον δεύτερο τελικό την Μπούρσα με 3-1 και κατέκτησαν το Challenge Cup.

Μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας έζησαν σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια οι οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς στις 11/4/2018 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου επικράτησε με 3-1 σετ της Μπούρσα στην Προύσα και κατέκτησε το Challenge Cup.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θυμήθηκε το έπος των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών μέσα στην Τουρκία και ανέβασε στα social media φωτογραφίες από εκείνο το παιχνίδι.

«Η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, γράφτηκε σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2018, με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup, μέσα στην Προύσα. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-1 σετ, την κάτοχο του τίτλου Μπούρσα, στη δεύτερη διαδοχική παρουσία τους σε ευρωπαϊκό τελικό και πάλι μέσα στην έδρα της τουρκικής ομάδας. Η ομάδα του Μπράνκο

Κοβάτσεβιτς ανέτρεψε στον επαναληπτικό, την ήττα με 3-2 στο Ρέντη και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτο ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του τμήματος αλλά και του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ!», γράφει το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

 

View this post on Instagram

 

🇲🇨🇵🇱🇲🇨🏆🇲🇨🇵🇱🇲🇨 Η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, γράφτηκε σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2018, με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup, μέσα στην Προύσα. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-1 σετ, την κάτοχο του τίτλου Μπούρσα, στη δεύτερη διαδοχική παρουσία τους σε ευρωπαϊκό τελικό και πάλι μέσα στην έδρα της τουρκικής ομάδας. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέτρεψε στον επαναληπτικό, την ήττα με 3-2 στο Ρέντη και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτο ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του τμήματος αλλά και του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ! 💪🏼🔴🏆⚪👊🏼 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #CEVChallengeCupW #Winners @cevolleyball

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ