Volley League : Στην αναζήτηση της πρώτης της νίκης η Παναχαϊκή

Volley League : Στην αναζήτηση της πρώτης της νίκης η Παναχαϊκή

Ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στην Πάτρα, με την Παναχαϊκή να αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς.

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (7/1, 19:00) τον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League. Την περασμένη Τετάρτη υπέστη ήττα με 3-0 στην έδρα της από τον Παμβοχαϊκό στο τελευταίο ματς του Α΄γύρου. Η ομάδα της Πάτρας έχει μόλις 2 βαθμούς στο ενεργητικό της και ο αγώνας με τον Εθνικό θα είναι καθοριστικός στην προσπάθεια της να ανακάμψει βαθμολογικά και να μειώσει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της Volley League.

Ο Εθνικός έπιασε το στόχο τον 16 βαθμών και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας όμως ο τεχνικός του, Σάκης Ψάρρας και οι παίκτες του γνωρίζουν πως ο Β΄γύρος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός και πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Σημαντικό ρόλο από εδώ και στο εξής θα παίζουν όχι μόνο οι βαθμοί αλλά και το σκορ σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε ισοβαθμία.

Να αναφέρουμε τέλος, πως υπάρχει μια σημαντική απουσία στον Εθνικό. Ο Νίκος Δελιπρίμης έπαθε θλάση στη γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ