Το «κίνημα της παύλας» εμφανίστηκε και στο βόλεϊ γυναικών!

Το «κίνημα της παύλας» εμφανίστηκε και στο βόλεϊ γυναικών!

Ο ΠΑΟΚ, όπως και στο ποδόσφαιρο, δεν επιθυμεί τη συνέχεια της Volleyleague γυναικών, ζητώντας να μπει μια παύλα δίπλα στο φετινό πρωτάθλημα και να μην πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, που έχει τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες!

Μετά το ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να επιβάλλει το «κίνημα της παύλας» και στο βόλεϊ γυναικών!

Ο Δικέφαλος του Βορρά, λίγες ημέρες μετά την οριστική διακοπή της Volleyleague γυναικών, λόγω του κορωνοϊού, εξέδωσε επίσημη θέση, στην οποία εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς την ομοσπονδία και την πρόθεσή της να στέψει πρωταθλήτρια την ομάδα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι «παραμένει σταθερός στις θέσεις του, περί διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας τις φετινές διοργανώσεις ως μη γενόμενες».

Είναι φανερό ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να επιβάλλει το «κίνημα της παύλας» και στον Ερασιτέχνη. Στο ποδόσφαιρο οι Ασπρόμαυροι έφαγαν τα μούτρα τους, το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο ερασιτεχνικό αθλητισμό. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι αυτό που πρεσβεύουν δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, γι’ αυτό και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις.

Οσον αφορά στην Volleyleague Γυναικών, το πρωτάθλημα διεκόπη με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 57 βαθμούς και 20/20, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΑΟ Θήρας με 49 βαθμούς σε 19 αγώνες και στην τρίτη ο Παναθηναϊκός με 42 βαθμούς, επίσης σε 19 αγώνες. Ο Ολυμπιακός ήταν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς για μια ακόμα χρονιά ήταν έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν στην 5η θέση με 35 πόντους και 11-7 απολογισμό.

Ως εκ τούτου, η επίσημη θέση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι απλά για δημιουργία εντυπώσεων. «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στην ΕΟΠΕ σχετικά με τη λήψη απόφασης για τον τρόπο διακοπής των πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα για το γεγονός της ανακήρυξης «χάρτινων» πρωταθλητών. Ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στις θέσεις του, περί διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας τις φετινές διοργανώσεις ως μη γενόμενες. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα κινείται εκτός της κοινής λογικής και της πάγιας θέσης ότι οι τίτλοι κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ