Το «κίνημα της παύλας» βρίσκεται σε πανικό

Το «κίνημα της παύλας» βρίσκεται σε πανικό

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να διακοπούν οριστικά οι διοργανώσεις του Ερασιτέχνη - «Χαρίζουν» τίτλους λες και είναι δικοί τους και με την παύλα προσπαθούν να αμαυρώσουν τις προσπάθειες των αθλητών και των ομάδων, που βρίσκονται δίκαια στις πρώτες θέσεις.

Μετά το ποδόσφαιρο το «κίνημα της παύλας» εξαπλώθηκε και στα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να ζητούν την οριστική διακοπή των διοργανώσεων στα αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Τις τελευταίες ημέρες οι Θεσσαλονικείς μέσα από ανακοινώσεις και διαρροές στα Μέσα, κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να μην ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση, ζητώντας να μπει μια «παύλα» δίπλα στις φετινές διοργανώσεις. Παράλληλα, έχουν επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι άνευ προηγουμένου, πετώντας λάσπη και προσβάλλοντας όσους θέλουν να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

Την Πέμπτη (14/5), λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού με την οποία η Κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις με μπάλα στα κλειστά γήπεδα, οι Ασπρόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση και ζήτησαν από τον Λευτέρη Αυγενάκη να αποφασίσει άμεσα τις τύχες των πρωταθλημάτων.

Στην ανακοίνωση βέβαια για μια ακόμα φορά ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέφρασε την άποψή του ότι τα φετινά πρωταθλήματα θα πρέπει να διακοπούν οριστικά και να μπει δίπλα μια παύλα. Μάλιστα, στον Δικέφαλο του Βορρά δεν προσπαθούν μόνο να διακόψουν οριστικά κάθε δραστηριότητα στα αθλήματα του Ερασιτέχνη, αλλά θέλουν να αμαυρώσουν την προσπάθεια των αθλητών και των ομάδων, που ήταν δίκαια στην πρώτη θέση, πριν την διακοπή των διοργανώσεων.

Κάνουν λόγο για χάρτινους πρωταθλητές, παρότι οι συγκεκριμένες ομάδες ήταν δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας. Ενα επικοινωνιακό παιχνίδι, μέσα από το οποίο προσπαθούν να καλύψουν την επιθυμία τους να μην αγωνιστούν, όπως και οι… συνοδοιπόροι τους στο κίνημα της παύλας. Ενα κίνημα που είναι κόντρα στην λογική του αθλητισμού και αποδεικνύει περίτρανα ότι το μοναδικό πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να μην ολοκληρωθεί η σεζόν στα αθλήματα του Ερασιτέχνη και ουσιαστικά να γλυτώσουν τις υποχρεώσεις τους

Οικονομικές υποχρεώσεις και όχι μόνο, αφού αν συνεχιστεί η σεζόν θα εκτεθούν στα μάτια των οπαδών τους. Σε αυτούς που είχαν πει ψέματα στην αρχή της σεζόν ότι θα πρωταγωνιστήσουν και θα κερδίσουν τίτλους. Ωστόσο, οι βαθμολογίας στα πρωταθλήματα του Ερασιτέχνη τους διαψεύδουν και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Δεν θέλουν να καταλήξουν οι τίτλοι στις ομάδες που βρίσκονται με το σπαθί τους στην πρώτη θέση.

Μάλιστα, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι όλες οι ομάδες, πλην αυτών που εκπροσωπούν την παύλα, συμφωνούν απόλυτα ότι θα πρέπει να κατοχυρωθούν οι τίτλοι στους πρωτοπόρους, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν στα γήπεδα.

Ο Δικέφαλος μέσα από το επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει στήσει προσπαθεί να περάσει στην κοινή γνώμη ότι «χαρίζει» τους τίτλους της φετινής σεζόν. Ποιους τίτλους ακριβώς; Τα μόνο αθλήματα που ο ΠΑΟΚ έχει την πρωτιά είναι το ποδόσφαιρο γυναικών και το χάντμπολ γυναικών.

Σε πρωταθλήματα που δεν παίζει ο Ολυμπιακός και δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτά. Στα υπόλοιπα που υπάρχουν και οι δύο σύλλογοι, οι Πειραιώτες είναι κυρίαρχοι και έτη φωτός καλύτεροι από τους Ασπρόμαυρους, που επενδύουν στην επικοινωνία και όχι στις ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ