Ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ, τελικοί στις έδρες των νικητών για τον τίτλο

Ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ, τελικοί στις έδρες των νικητών για τον τίτλο

Με 7-2-1 ψήφους η ΕΣΑΠ δεν ανακήρυξε πρωταθλητή βόλεϊ ανδρών τον Ολυμπιακό με τον τίτλο να κρίνεται σε Final 4 όπου οι ημιτελικοί θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και οι τελικοί στις έδρες των νικητών.

Αφού Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα (ο Δικέφαλος επιδίωκε παύλα και εδώ), τελικά έγινε ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Σε αυτή όμως βρέθηκαν 7 ψήφοι (ΠΑΟΚ και Παναθηναικός κατά, Ελπίδα Θεσσαλονίκης λευκό) και όχι 8 που χρειάζονται για να περάσει οποιαδήποτε απόφαση κι έτσι έπειτα από πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία ψηφίστηκε με 9-1 αποφασίστηκε να διεξαχθεί Final 4 στο ΟΑΚΑ για την ανάδειξη πρωταθλητή στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Στη συνέχεια η ΕΣΑΠ ζήτησε να γίνουν οι ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ αλλά οι τελικοί να γίνουν στις έδρες των ομάδων. Βάσει όσων συμφωνήθηκαν, το Final 4 θα ξεκινήσει 27 Ιουνίου με 1 Ιουλίου και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο στις 15 Ιουλίου.

Οι 4 ομάδες θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς (Ολυμπιακός-Φοίνικας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες (1, 3, 5 Ιουλίου οι αγώνες), αλλά οι τελικοί θα διεξαχθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων (9, 12, 15 Ιουλίου οι αντίστοιχες ημερομηνίες). Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί και πάλι στις δύο νίκες όπως είχε προτείνει ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ