Έμειναν με την… Ελπίδα και την «παύλα» στο χέρι!

Έμειναν με την… Ελπίδα και την «παύλα» στο χέρι!

Η συντριβή της «συμμαχίας της παύλας» ΠΑΟΚ-ΠΑΟ με… δεκανίκι την Ελπίδα Αμπελοκήπων και το «ναι σε όλα» του Ολυμπιακού για να κριθεί ο τίτλος στο γήπεδο. Έπεσαν οι μάσκες και στο βόλεϊ!

Το «κίνημα της παύλας» συνετρίβη και στο βόλεϊ. Η συμμαχία ΠΑΟΚ-ΠΑΟ γνώρισε άλλη μια βαριά ήττα στην προσπάθεια της να βάλει τέλος στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Βρήκε απέναντι της την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας και κυρίως βρήκε απέναντι του έναν Ολυμπιακό που τήρησε στο απόλυτο αυτό που φωνάζει από την αρχή. Την ώρα που ΠΑΟΚ και ΠΑΟ επεδίωξαν με κάθε τρόπο να βάλουν… παύλα στη σεζόν, να λήξουν το πρωτάθλημα λες και δεν έγινε ποτέ, ο Ολυμπιακός πιστός στα ιδανικά του και στις εξαγγελίες του έδωσε τον αγώνα του και δικαιώθηκε!

Τι και αν η συμμαχία της παύλας προσπάθησε με… δεκανίκι την Ελπίδα Αμπελοκήπων να κάνει άνω-κάτω το πρωτάθλημα με στόχο την οριστική διακοπή του χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή; Τελικά οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν το χάος και στο βόλεϊ απέτυχαν παταγωδώς! Έμειναν με την… Ελπίδα και την «παύλα» στο χέρι, σύρθηκαν από τον Ολυμπιακό στην επιστροφή τους στη δράση. Τον Ολυμπιακό που ήταν πρώτος και καλύτερος σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Τον Ολυμπιακό που από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού και των ερωτηματικών για την συνέχεια των διοργανώσεων βροντοφώναζε πως θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα για να πάρει τον τίτλο στο γήπεδο. Όχι όπως χάρισαν στο Χάντμπολ το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ παρότι ήταν ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό, όχι όπως ανακοίνωσαν στις υπόλοιπες ομάδες ως πρωταθλητή τον ΠΑΟ στο μπάσκετ, που και καλά δεν το ήθελε αλλά το δέχθηκε με χαρά.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή της τηλεδιάσκεψης ξεκαθάρισε πως θέλει να παίξει και να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ, η συμμαχία της παύλας και του χάους κρύφτηκαν πίσω από την Ελπίδα Αμπελοκήπων! Έβαλαν μπροστά την άσημη ομάδα των Αμπελοκήπων, την ουραγό του πρωταθλήματος, μέσω του εκπροσώπου της, Στράτου Φωτιάδη να ψηφίζει αλλοπρόσαλλα με έναν και μοναδικό στόχο! Να μην γίνει το πρωτάθλημα, να προσπαθήσει να οδηγήσει στην… παύλα.

Ευτυχώς για το βόλει, δυστυχώς για την συμμαχία ΠΑΟΚ-ΠΑΟ η… Ελπίδα τους έπεσε στο κενό. Η Ελπίδα που όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία για να παίξουν οι θέσεις 1-4 με στόχο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα για την ανάδειξη πρωταθλητή, ψήφισε μαζί με τους θαυμαστές της παύλας.

Όχι λοιπόν από τον Φωτιάδη για να παίξουν οι 4 πρώτοι, στην συνέχεια όταν έπεσε η πρόταση να γίνει τελικός Ολυμπιακός-Φοίνικα, αφού ΠΑΟΚ και ΠΑΟ αρνούνταν να παίξουν, με τον Φωτιάδη να συντάσσεται με τους θαυμαστές της παύλας.

Η Ελπίδα ως το… δεκανίκι των θαυμαστών της παύλας προσπαθούσε να κάνει ότι μπορεί για να τους σώσει.

Στη συνέχεια αφού δεν συμπληρωνόταν το 80% για να παρθεί απόφαση ξεκίνησε ψηφοφορία με διακοπή και ανάδειξη πρωταθλητή, τον Ολυμπιακό που ήταν πρώτος μέχρι την διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Με τον Φωτιάδη να λέει πως θα ψηφίσει υπέρ, άρα θα πάμε στους 8 που χρειαζόταν για να περάσει η απόφαση αν ο Ολυμπιακός παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και όταν πήρε την απάντηση από τον Κουντούρη πως ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε τα έχασε καθώς προφανώς δεν το περίμενε. Και για να το σώσει άρχισε τα… ακαταλαβίστικα ψηφίζοντας στη συνέχεια λευκό, σε ένα ανεπανάληπτο «στριπτίζ» ξεφτίλας. Όχι τόσο της άσημης Ελπίδας Αμπελοκήπων που εκπροσωπεί ο Φωτιάδης, όσο δύο συλλόγων με ιστορία που κρύφτηκαν πίσω από αυτή. Τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ!

Το κακό όμως για αυτούς ήταν πως από την στιγμή που δεν έβγαινε απόφαση θα έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά! Να παίξουν όλοι, να συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε.

Και εκεί ο ΠΑΟ έριξε την πρόταση για να σωθεί «πουλώντας» τον «σύμμαχό» του, ΠΑΟΚ που εθισμένος στην «παύλα» συνέχισε να υποστηρίζει αυτή την πρόταση. Και έμεινε μόνος του καθώς ο Φωτιάδης αποφάσισε τώρα να ψηφίσει υπέρ! Γιατί; Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κατέβει να παίξει και αυτός και όλοι οι υπόλοιποι.

Γιατί ο Ολυμπιακός το δέχθηκε; Γιατί απλά ο Ολυμπιακός πέτυχε αυτό που ήθελε διασύροντας συνάμα και τους θαυμαστές της παύλας, μαζί με το… δεκανίκι τους, την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Η πρόταση του Ολυμπιακού για διπλούς αγώνες πέρασε, καθώς μιλάμε για πρωτάθλημα και όχι για κύπελλο ενώ συνάμα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν στην πράξη πόσο πολύ θέλουν να παίξουν σε αντίθεση με αυτούς που θέλησαν να οδηγήσουν το βόλεϊ στην καταστροφή για να ικανοποιήσουν την μικροπολιτική τους.

Ο πρωταθλητής στο Βόλει θα αναδειχθεί στο γήπεδο, όπως ήθελε ο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ παρότι κρύφτηκαν πίσω από την Ελπίδα τελικά έμειναν με την… παύλα στο χέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ