ΠΑΟΚ: Ανανέωσε η Ηλιοπούλου

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε η Ηλιοπούλου

Η 19χρονη θα παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά και τη νέα σεζόν.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, με τον Δικέφαλο του Βορρά το βράδυ της Πέμπτης να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την 19χρονη πασαδόρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελισάβετ Ηλιοπούλου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η 19χρονη πασαδόρος (γενν. 2001) φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, οπότε και αγωνίστηκε με τον ‘Δικέφαλο’ στην Pre League, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε και στη Volley League γυναικών.

Η νεαρή αθλήτρια αποτέλεσε μέλος της ομάδας νεανίδων του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος το 2019.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για ακόμη μία χρόνια στον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ με το καλό να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, αλλά και όλη τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, καθώς και το προπονητικό τιμ. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και υγιή χρόνια γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ