Δεληκώστας: «Μας επηρέασε o ξαφνικός τραυματισμός του Σωτηρίου»

Δεληκώστας: «Μας επηρέασε o ξαφνικός τραυματισμός του Σωτηρίου»

Ο Κώστας Δεληκώστας μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στον τραυματισμό του Σωτηρίου που επηρέασε την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό της Volleyleague, με τον Κώστα Δεληκώστα να τονίζει ότι ο τραυματισμός του Σωτηρίου επηρέασε την ομάδα του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στην απώλεια του Σωτήρη Σωτηρίου που έπαιξε ρόλο στην ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό. Ο 34χρονος έκανε μια απότομη κίνηση και τραυματίστηκε στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στη θέση του ο Κωνσταντινίδης που είναι λίμπερο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 48χρονος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σίγουρα μας επηρέασε η ξαφνική απώλεια του Σωτηρίου. Διεκδικήσαμε πολλά στο 1ο σετ, όπου είχαμε τέσσερα σετ μπολ και θα μπορούσαμε να το πάρουμε και να αλλάξει η ροή. Μετά με τον τραυματισμό του Σωτηρίου παίξαμε με τον Κωνσταντίδη ακραίο που είναι λίμπερο και έγιναν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Με αυτή τη σύνθεση ήταν ως αδύνατο να κάνουμε κάτι, θα δώσουμε φυσικά τη μάχη μας».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Σωτηρίου στο παιχνίδι της Κυριακής (5/7), δήλωσε: «Πρέπει να δούμε τι έχει ο Σωτήρης, δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε με την κατάσταση του, θα δούμε τι ελπίδες έχει για να παίξει την Κυριακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ