Η Ίντερ την ποιότητα, η Χετάφε τον χαρακτήρα!

Η Ίντερ την ποιότητα, η Χετάφε τον χαρακτήρα!

Οι δυο τους θα αναμετρηθούν σε νοκ-άουτ αναμέτρηση, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Η Ίντερ έφτασε στους 16 του Europa League αποκλείοντας την Λουντογκόρετς με χαρακτηριστική άνεση. Η Χετάφε πάλι πήρε την πρόκριση αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Άγιαξ. Και τώρα οι δυο τους θα αναμετρηθούν σε νοκ-άουτ αναμέτρηση, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης! Η ιταλική ομάδα είναι το φαβορί, συνδυάζοντας την εμπειρία με μια σειρά από παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Σε εξαιρετικά ανταγωνιστική απόδοση η νίκη της Ίντερ!

Οι Ισπανοί ωστόσο δεν θα παραδοθούν εύκολα, καθώς φημίζονται για τον σκληρό χαρακτήρα τους. Γι’ αυτό και στην winmasters θα συναντήσεις πλήθος ενισχυμένων* αποδόσεων, που αντικατοπτρίζουν πλήρως την αμφίρροπη μάχη στην ‘Veltins Arena’ του Γκεζελκίρχεν.

Ενισχυμένες* αποδόσεις στο Europa League!

Δεδομένα η Ίντερ θα στηρίξει πολλά στον πρώτο της φετινό σκόρερ, Ρομελού Λουκακού, που μετράει ήδη 4 γκολ σε 7 ευρωπαϊκές του εμφανίσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Για την Χετάφε, ο Χάιμε Μάτα αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο επιθετικό στην γραμμή κρούσης, με 3 γκολ στο Europa League. Αμφότερες θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τα επιθετικά τους όπλα από νωρίς στην αναμέτρηση. Η winmasters διαθέτει μια πλήρη γκάμα ειδικών αγορών τόσο για τον Βέλγο, όσο και για τον Ισπανό επιθετικό, όπως επίσης και περισσότερες από 140 στοιχηματικές επιλογές σε ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Παίξε νόμιμα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Ρυθμιστής: MGA | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ