Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ : Καλύτεροι οι Τούρκοι

Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ : Καλύτεροι οι Τούρκοι

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το Κοπεγχάγη-Μπασακσεχίρ και τους Τούρκους που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και ψυχολογία.

Κοπεγχάγη-Μπασακσεχίρ (19:55): Προγνωστικά στοιχήματος για ένα παιχνίδι αρκετά ανοιχτό στην πρόκριση, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα με το οποίο επικράτησαν οι Τούρκοι.

Από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία προέρχεται η Μπασακσεχίρ, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια και στην ευρωπαϊκή πορεία της. Το 1-0 του πρώτου αγώνα της δίνει σημαντικό προβάδισμα, αφού αν καταφέρει να σκοράρει θα «αγκαλιάσει» την πρόκριση. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ομάδα που καταφέρνει να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με ευκολία.

Αντίθετα, η Κοπεγχάγη έχασε τα πρωτεία στη χώρα της από τη Μίντιλαντ. Και μάλιστα μένοντας 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Έχει να διαχειριστεί το πιο… δύσκολο σκορ για ήττα με ένα γκολ, αφού αν δεχτεί τέρμα θα πρέπει να βάλει τρία για να προκριθεί. Πήρε το Κύπελλο στη χώρα της, κάτι που… γλύκανε τη σεζόν της. Και θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Ωστόσο στο παιχνίδι κόντρα στην Μπασακσεχίρ έχει απουσίες. Δε θα αγωνιστούν ο επιθετικός Σάντος και ο εξτρέμ Φίσερ, ενώ είναι αμφίβολος ο Σίγκουρτσον που παίζει στο κέντρο της άμυνας. Αντίθετα, οι Τούρκοι είναι πλήρεις.

Η αλήθεια είναι πως οι Τούρκοι μοιάζουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε όλη τη σεζόν Και γι’ αυτό θα… γείρει το στοίχημα που θα ποντάρουμε προς εκείνους.

Όχι με «ξερό» διπλό, ούτε με την πρόκριση, που δίνει πολύ χαμηλά. Με DNB. Πάμε στοίχημα με νίκη της Μπασακσεχίρ στο «στοίχημα χωρίς ισοπαλία» του pamestoixima.gr, με απόδοση στο 1.90.

Πηγή: Stoximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ