Δυάδα made in Championship

Δυάδα made in Championship

Το Stoiximaview έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και προτείνει...

Λούτον-ΚΠΡ (21:00): Προχωράμε για σήμερα στο στοίχημα έχοντας επιλέξει δύο ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, την Championship!

Πάμε στοίχημα αρχικά με τον αγώνα της Λούτον απέναντι στην ΚΠΡ…

Οι γηπεδούχοι είναι στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις και συντελεστή γκολ 20-24. Στον τελευταίο της αγώνα η Λούτον κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 2-1 της Μπρίστολ Σίτι.

Υποδέχεται στο γήπεδό της την ΚΠΡ, η οποία είναι στην 20ή θέση και σε 22 ματς έχει 21 βαθμούς με γκολ 20-30. Η ΚΠΡ εδώ και 10 αγωνιστικές πρωταθλήματος αγνοεί τη νίκη, έχοντας απολογισμό 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στο τελευταίο της ματς η ΚΠΡ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας με σκορ 1-1 από την πρωτοπόρο Νόριτς, κάνοντας την έκπληξη.

Λούτον-ΚΠΡ (21:00): Εμείς όμως θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, παρά την τελευταία εμφάνιση της ΚΠΡ κόντρα στην πρωτοπόρο Νόριτς. Θα προτείνουμε τη νίκη της Λούτον, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε καλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 2,27.

Μπόρνμουθ-Μίλγουολ (21:45): Συνεχίζουμε στην Αγγλία και την ίδια κατηγορία, στην Championship, προχωρώντας στο δεύτερο ματς που έχουμε επιλέξει από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Η 3η του πρωταθλήματος, Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Μίλγουολ. Οι γηπεδούχοι έχουν 41 βαθμούς σε 22 ματς με συντελεστή γκολ 37-18 και κυνηγούν τις δύο πρώτες θέσεις οι οποίες οδηγούν στην απευθείας άνοδο της Premier League.

Στο τελευταίο της ματς η Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα της Championship νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Στόουκ.

Η Μπόρνμουθ φιλοξενεί τη Μίλγουολ, ομάδα η οποία βρίσκεται στη 17η θέση με 25 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις και γκολ 18-20. Εν αντιθέσει με την Μπόρνμουθ, η Μίλγουολ στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Κόβεντρι.

Μπόρνμουθ-Μίλγουολ (21:45): Επίσης και σε αυτόν τον αγώνα θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα στηριχτούμε στη μεγάλη βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες. Δεν είναι κάποια τρελή απόδοση ο άσος στο 1,70, αλλά μας κάνει και θα στηρίξουμε την επιλογή αυτή.

Δείτε ΕΔΩ τη νέα εκπομπή του stoiximaview.gr, με προβλέψεις για τους ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Άρης-ΑΕΚ και όχι μόνο!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ