Ποντάρουμε σε Βέλγιο και Βραζιλία στο 4,35

Ποντάρουμε σε Βέλγιο και Βραζιλία στο 4,35

Η δυάδα του stoiximaview.gr για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα...

Έουπεν-Άντερλεχτ, (21:45): Δυάδα και σήμερα από το stoiximaview.gr με ματς από το πρωτάθλημα του Βελγίου, αλλά και τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας!

«Όρθια» έμεινε την περασμένη Τρίτη (12/1) στην έδρα της Οστάνδης η Έουπεν στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής. Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 16’, εντούτοις κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1. Μετά και το διπλό επί της Σερκλ Μπριζ κατάφερε να αποσπαστεί 5β. από την επικίνδυνη ζώνη. Πλέον, έφτασε τους 24β. και με απολογισμό 5-9-6, βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Έουπεν-Άντερλεχτ, (21:45): Στην Άντερλεχτ επικρατεί μεγάλος προβληματισμός. Κι αυτό γιατί γνώρισε τη δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να χάσει κάθε επαφή με την κορυφή. Έτσι, μετά το σε βάρος της 1-0 στην έδρα της Λέουβεν, έμεινε στο -10 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας με 32β. και απολογισμό 8-8-4.

Έουπεν-Άντερλεχτ, (21:45): Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον τιμωρημένο αμυντικό Αγκμπαντού, που αποβλήθηκε στο ματς με την Οστάνδη. Παραμένουν εκτός ο μπακ Μιάνγκ, ο μεσοεπιθετικός Μουσόνα και ο επιθετικός Κονέ. Αρκετά, αλλά εδώ και αρκετό καιρό, τα προβλήματα των φιλοξενούμενων. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τερματοφύλακας Βαν Κρόμπρουγκε, ο στόπερ Κομπότ και οι μέσοι Βερσχάρεν και Τρεμπέλ. Ερωτηματικό με τον μπακ Μακχαϊλιτσένκο.

Ας δούμε τώρα, τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Ναι μεν η Άντερλεχτ έχει την ποιότητα και την εμπειρία, αλλά φέτος γενικά δεν πείθει ότι μπορεί να «καθαρίζει» εύκολα τέτοια παιχνίδια. Εκτιμώ ότι θα βγάλει αντίδραση, αλλά θεωρώ ότι έχει ρίσκο το «ξερό» σημείο. Θα πάρω και την ισοπαλία και θα την συνδυάσω με γκολ. Η Έουπεν έχει 14/20 αμφίσκορα και η Άντερλεχτ 12/20. Επίσης, στα δύο περυσινά και στο ματς του πρώτου γύρου, σκόραραν και οι δύο ομάδες. Πάμε στοίχημα με «2Χ και goal/goal» στο εξαιρετικό 2.22.

Φιγκεϊρένσε-Μπραζίλ ντε Πελότας: Αν θες να μείνεις πλήρωσε 1.96

Φιγκεϊρένσε-Μπραζίλ ντε Πελότας (22:30): Στη Σάντα Καταρίνα η Φιγκεϊρένσε φιλοξενεί την Μπραζίλ ντε Πελότας σ’ ένα σημαντικό ματς επιβίωσης στη Serie B Βραζιλίας. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής και συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο στοίχημα. Στην επικίνδυνη ζώνη με 36 βαθμούς μετά από 34 ματς πρωταθλήματος η Φιγκεϊρένσε και στο -2 από τη σωτηρία. Στη δέκατη θέση και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη η Μπραζίλ ντε Πελότας που έχει συγκεντρώσει 47 βαθμούς μετά από 34 ματς πρωταθλήματος.

Φιγκεϊρένσε-Μπραζίλ ντε Πελότας (22:30): Μια από τις τελευταίες ζαριές της για την παραμονή παίζει η Φιγκεϊρένσε, που μετράει τρία ματς δίχως νίκη την ώρα που ο κλοιός σφίγγει. Έχασε στο ντέρμπι από την ανώτερη Σαπεκοένσε 2-1 εκτός έδρας. Μ’ αυτή τη νίκη η Σαπεκοένσε εξασφάλισε μαθηματικά τη άνοδο τέσσερις αγώνες πριν το τέλος. Πίσω στο σκορ στο 22’, 2-0 στο 66’, το μόνο που κατάφερε ήτα να μειώσει στο 84’ με πέναλτι. Μήνυμα ενότητας έστειλε ο κόουτς Ζορζίνιο ώστε η ομάδα να το παλέψει μέχρι το τέλος και να μείνει στην κατηγορία. Δεν αναφέρεται κάτι στο ιατρικό δελτίο.

Τη νίκη που ήθελε η Μπραζίλ ντε Πελότας την πέτυχε και πλέον έχει ήσυχο το κεφάλι της. Εμφάνιση ουσίας, ήταν αποφασισμένη και τα κατάφερε υποτάσσοντας τη Ζουβεντούδε 2-1 εντός έδρας. Σε θεωρητικό βαθμό πέτυχε τη σωτηρία. Κλίμα χαλάρωσης πλέον, πάει με αλλαγές στο ματς, έχει εξάλλου και κάποιες απουσίες λόγω κορονοϊού. Πουλήθηκε στην Αλ Ουάσλ ο χαρισματικός επιθετικός Λουίς Ενρίκε.

Φιγκεϊρένσε-Μπραζίλ ντε Πελότας (22:30): Must win ματς για τη Φιγκεϊρένσε. Οφείλει να πάρει το ματς, για να διατηρηθεί στο κόλπο της παραμονής. Η συγκυρία είναι ευνοϊκή, αφού αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει σωθεί, επικρατεί χαλάρωση και αντιμετωπίζει θέματα απουσιών. Το κίνητρο οδηγεί αριστερά. Πάμε στοίχημα με τον άσο στο 1.96.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ