Δυάδα Ισπανίας για στοίχημα

Δυάδα Ισπανίας για στοίχημα

Το Stoiximaview προτείνει τη δική του δυάδα για το σημερινό ποντάρισμα..

Η σημερινή δυάδα από το stoiximaview.gr αποτελείται από δύο αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματος, La Liga.

Χετάφε-Ουέσκα (20.00): Καθοριστικό ματς στο «Αλφόνσο Πέρεθ» και για τις δύο. Η Χετάφε μετά το διπλό (1-3) στην έδρα της Έλτσε πήρε τεράστια ανάσα στη βαθμολογία, αλλά ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει. Έχει μια διαφορά από τη ζώνη της παραμονής αλλά η εικόνα της είναι τέτοια που δεν την αφήνει να χαλαρώσει. Υποδέχεται στην έδρα της την Έλτσε, η οποία αρχίζει και αντιμετωπίζεται ως τον «σάκο του μποξ» της κατηγορίας. Όχι άδικα είναι αλήθεια καθώς μετράει τρείς σερί ήττες και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 12 βαθμούς σε 18 ματς.

Χετάφε-Ουέσκα (20.00): Για την Ουέσκα η αναζήτηση βαθμών είναι μία διαδικασία που δεν σταματά. Θα τους βρει κόντρα στη Χετάφε την ώρα που το πρόσωπό της ειδικά στα εκτός έδρας ματς είναι ακόμη χειρότερη; Δύσκολα είναι η απάντηση. Η Χετάφε μπορεί να είναι μέτρια φέτος, ωστόσο, η εμπειρία που διαθέτει είναι παράγοντας σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πάμε στοίχημα λοιπόν με τον άσσο στο 1.92.

Μπέτις-Θέλτα (22.00): Ωραίο ματς περιμένουμε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Η Μπέτις θέλει να ξεκινήσει επιτέλους την ευρωπαϊκή της αντεπίθεση και βρίσκει απέναντί την Θέλτα που είδε τον αέρα που είχε πάρει την κόβεται απότομα με τις κολλητές ήττες με Ρεάλ (2-0) και Βιγιαρεάλ (0-4). Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η απουσία του Ιάγκο Άσπας από την επιθετική γραμμή για να γίνουν ακόμη πιο «σκούρα» τα πράγματα για τους Βιγκίστας.

Μπέτις-Θέλτα (22.00): Ο Πελεγκρίνι άνοιξε ελαφρώς το ροτέισον κόντρα στη Χιχόν και η ομάδα του πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο (0-2). Η Θέλτα δεν είχε ματς και ο Κουντέ και οι παίκτες του είχε την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το μυαλό τους. Στο σετ θα πήγαινα στον άσσο, ωστόσο, η Μπέτις έχει αποδειχτεί φοβερά ασταθής, ενώ σέβομαι απεριόριστα τη φετινή Θέλτα ακόμη και χωρίς τον καλύτερό της παίκτη. Έχοντας μπροστά μας δύο ομάδες που σκοράρουν με άνεση είναι προτιμότερο το Over2.5 στο 1.92.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ