Η Δανία έχει σέντρα ξανά και εμείς ποντάρουμε

Η Δανία έχει σέντρα ξανά και εμείς ποντάρουμε

Δυάδα από το Stoiximaview, για το πρωτάθλημα της Δανίας...

Το stoiximaview.gr προτείνει δύο ματς από το πρωτάθλημα της Δανίας, το οποίο αρχίζει ξανά.

Μίντιλαντ-Σοντερίσκε, (19:00): Επαναρχίζει μετά από ενάμισι μήνα το πρωτάθλημα Δανίας. Η εκ των πρωτοπόρων και αήττητη από τα τέλη Οκτωβρίου, Μίντιλαντ έδωσε τέσσερα φιλικά κόντρα σε Άαρχους, Άαλμποργκ, Σίλκενμποργκ και Έσμπιεργκ, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Μετά από 13 αγώνες, έχει 27β. με απολογισμό 8-3-2 και 23-14 τέρματα. Η Σοντερίσκε έκανε προετοιμασία δίνοντας 5 φιλικά, έχοντας δύο νίκες κόντρα σε Άαρχους Φρεμάντ και Σίλκενμποργκ, δύο ισοπαλίες με Οντένσε και Χόρσενς και μια ήττα από την Κόλντινγκ στο τελευταίο φιλικό. Βρίσκεται στην 5η θέση με 21β., έχοντας απολογισμό 6-3-4 και 21-17 γκολ.

Μίντιλαντ-Σοντερίσκε, (19:00): Η Μίντιλαντ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά με μόλις 6β. διαφορά από τη Σοντερίσκε, θα αποφύγω έναν άσο, που μετά βίας ξεπερνάει το 1.30! Επειδή μιλάμε για επανέναρξη και ελλοχεύει ο κίνδυνος της έκπληξης, θα πάρω και την ισοπαλία σε συνδυασμό με γκολ, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία και την ίδια ώρα δέχονται εύκολα γκολ. Το στοίχημα είναι «1Χ και over 2,5 γκολ» στο ικανοποιητικό 1.80.

Νόρτζελαντ-Μπρόντμπι, (21:00): Εντυπωσιακή ήταν η Νόρτζελαντ στα δικά της φιλικά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί η μέχρι τώρα παρουσία της χαρακτηρίζεται επιεικώς μέτρια. Ο απολογισμός ήταν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Χέλσινγκορ, Βίμποργκ, Νέστβεντ και Φρεμάντ Αμαγκέρ. Βρίσκεται στην 8η θέση με 16β., έχοντας απολογισμό 4-4-5 και 22-19 γκολ. Από την άλλη, η Μπρόντμπι προβλημάτισε στα δικά της φιλικά, καθώς είχε δύο ήττες από Κόλντινγκ και Άαρχους, μια ισοπαλία με την Χέλσινγκορ και έκλεισε με νίκη επί της Κόγκε. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν την βρήκε στην κορυφή, ισόβαθμη με τη Μίντιλαντ στους 27β., με απολογισμό 9-0-4 και 26-19 τέρματα.

Νόρτζελαντ-Μπρόντμπι, (21:00): Προφανώς και στο δεύτερο παιχνίδι, το φαβορί είναι η Μπρόντμπι και με τις τιμές του διπλού κοντά στο 2.30, ίσως αξίζει ο κόπος ένα ποντάρισμα. Προσωπικά, όμως, θα πάω στα γκολ. Η Μπρόντμπι, παρότι στην κορυφή δέχεται εύκολα γκολ, εξ ου και τα 11/13 αμφίσκορα με μίνιμουμ τρία τέρματα. Η Νόρτζελαντ έχει 7/13, κάτι που επίσης δεν περνάει απαρατήρητο. Πάμε στοίχημα με «goal/goal και over 2,5 γκολ» στο 1.88.

Δείτε ΕΔΩ τις προτάσεις της εκπομπής του stoiximaview.gr στο youtube!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ