ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 19:30 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 19:30 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:30 Live Streaming: Κόντρα στον Άρη απόψε ο Ολυμπιακός, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες!

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από παραπάνω από μία εβδομάδα, αντιμετώπισαν τον Άρη στο Καραϊσκάκη για τον θεσμό του Κυπέλλου. Τώρα ξανά στο Καραϊσκάκη, όμως είναι για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την 23η αγωνιστική της Super League. Βέβαια σε λίγες ημέρες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι, όμως στη Θεσσαλονίκη, στον επαναληπτικό του 2-1 του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζει τον Μπα ο οποίος είναι τιμωρημένος από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Παράλληλα, εκτός πλάνων είναι και ο τραυματίας Παπαδόπουλος. Την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ο Άκης Μάντζιος του Άρη από την πλευρά του δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπρούνο Γκάμα και τον τραυματία Ματίγια. Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν έχοντας στην αποστολή τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Γακρσία, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 19:30 Live Streaming | Ενρίκες: «Θα αγωνιστούν οι πιο έτοιμοι»

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο βοηθός προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες. Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη νίκη επί της Αϊντχόφεν με 4-2 στο Καραϊσκάκη, αλλά και το σημερινό ματς με τον Άρη, μιλώντας αναλυτικά για…

Τη μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι κάτι που όμως έχουμε συνηθίσει στον Ολυμπιακό τα τρία τελευταία χρόνια. Σε αυτές τις αλλαγές. Να αλλάζουμε διοργάνωση και η ομάδα έχει την ικανότητα να το κάνει. Τώρα μετά από μία σημαντική βραδιά στην Ευρώπη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Το φάουλ του Βαλμπουενά στον αγώνα με την Αϊντχόφεν στο 1-0 του Ολυμπιακόυ: «Ήταν μία στημένη φάση την οποία είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και συγκεκριμένα μία στημένη φάση που δουλέψαμε χθες το πρωί πριν την προπόνηση. Ήταν κάτι που θέλαμε να δούμε εάν θα πιάσει και επειδή το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με συναισθήματα εκφράσαμε με την αγκαλιά αυτή (με τον Βαλμπουενά) τη χαρά μας που πέτυχε αυτό που είχαμε δουλέψει. Όχι μόνο με τον Ματιέ αλλά και με τον Μπρούμα και όσους μετείχαν εκείνη τη στιγμή στη φάση».

Την αντιμετώπιση των αντιπάλων: «Υπάρχουν ομάδες που παίζουν με συμπαγή την άμυνα και άλλες με πιο ανοιχτό και ελεύθερο ποδόσφαιρο. Αϊντχόφεν και Άρης μοιάζουν στο γεγονός ότι τους αρέσει να παίζουν πιο επιθετικά. Αυτό για το τεχνικό επιτελείο είναι θετικό αλλά ως Ολυμπιακός πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να βλέπουμε τα αρνητικά στοιχεία των αντιπάλων μας και να τα εκμεταλλευόμαστε υπέρ μας».

Το εάν θα υπάρξουν αλλαγές με Άρη: «Δεν θα μου άρεσε να πω ροτέισον. Θα το πούμε αξιοποίηση των παικτών που είναι στην καλύτερη φάση για τον κάθε αγώνα. Σε κάθε αγώνα βάζουμε τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι για το ματς αυτό και τα χαρακτηριστικά του».

Τα όσα έχουν πετύχει στον Ολυμπιακό: «Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους τους συλλόγους που περάσαμε. Υπήρχε μία σταθερότητα. Πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό και το να προσφέρουμε σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Να γινόμαστε και εμείς μέρος της ιστορίας του. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η υπερηφάνειά μας όταν μπορούμε να προσφέρουμε τη σταθερότητα και την πρόοδο στον Ολυμπιακό».

Μάντζιος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Στη NOVA μίλησε και ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, τονίζοντας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμασταν χρόνο να ανασυνταχθούμε. Η εβδομάδα αυτή μας βοήθησε. Έχουμε τον Γκάμα εκτός λόγω τιμωρίας κι όσο για τους τραυματίες θα δούμε. Θα τους περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή».

Για το πώς προσεγγίζει ο Άρης την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους»: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Άλλο ήταν εκείνο που προηγήθηκε για το Κύπελλο, άλλα στοιχεία είχε. Μας έδειξε, όμως, κάποια πράγματα. Όπως ότι πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί, πειθαρχημένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε κυρίως στην άμυνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό θέλουμε να παρουσιάσουμε απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 19:30 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ