Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Σούπερ ειδικά παικτών, ομάδων και αγώνα

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Σούπερ ειδικά παικτών, ομάδων και αγώνα

Η «μάχη» του Ολυμπιακού στο Λονδίνο παίζει με σούπερ ειδικά στοιχήματα παικτών, ομάδων και αγώνα!

Η μεγάλη στιγμή για τους Πειραιώτες έφτασε! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ. Το 1-3 του πρώτου αγώνα είναι «βαρύ», ωστόσο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τον… αέρα των «κανονιέρηδων» επί αγγλικού εδάφους, φεύγοντας με νίκες στα δύο τελευταία ταξίδια του.

Το φετινό… πρώτο βιολί του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί των 22 γκολ, είναι αυτός που σκόραρε στον πρώτο αγώνα και κράτησε σε ακόμα ένα ματς την «ερωτική» σχέση που έχει με τα δίχτυα. Το να έχει Over 0,5 σουτ στο τέρμα έχει απόδοση 1,75, ενώ το να πραγματοποιήσει συνολικά Over 1,5 σουτ παίζεται στο 1,65.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας, είναι ανοικτά και θεαματικά. Στα 8 από τα 11 παιχνίδια που Ολυμπιακός και Άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωποι, σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ. Το να μπουν 3 ή περισσότερα γκολ και στον αποψινό αγώνα έχει απόδοση 1,62, ενώ το να συνδυαστεί το παραπάνω με το Goal-Goal (GG & Over 2,5) το συναντάμε στο 2,07.

Τέλος, διαθέσιμα υπάρχουν και ειδικά στοιχήματα για τη ροή του αγώνα. Το να υπάρξει Over 0,5 δοκάρι «τιμάται» στο 1,90, ενώ τα 2+ δοκάρια στο ματς έχουν απόδοση 6,00. Παράλληλα, ειδικά στοιχήματα υπάρχουν για συνολικά και ομαδικά σουτ, για τα οφσάιντ, αλλά και για τις ατομικές επιδόσεις σε σουτ γενικά, σουτ στο στόχο και ασίστς.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ