Στοίχημα με δεύτερες κατηγορίες

Στοίχημα με δεύτερες κατηγορίες

Η σημερινή δυάδα του Stoiximaview...

Η δυάδα του stoiximaview.gr για το σημερινό δελτίο στοιχήματος έχει να κάνει με τις δεύτερες κατηγορίες σε Ισπανία και Γερμανία.

Λας Πάλμας-Χιρόνα (20:00): Πάμε στοίχημα για σήμερα με τις δεύτερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος με Segunda Division και Bundesliga 2. Η Λας Πάλμας είναι στη 12η θέση με 39 βαθμούς σε 29 ματς και συντελεστή γκολ 30-38. Στην τελευταία της αγωνιστική κατάφερε να νικήσει τη Φουενλαμπράδα εκτός έδρας με 2-1. Φιλοξενεί στο γήπεδό της τη Χιρόνα.

Ομάδα η οποία είναι στη 11η θέση επίσης με 39 βαθμούς σε 29 και γκολ 24-27. Χαμηλά ποσοστά στα γκολ. Δύο ομάδες οι οποίες είναι στα ίδια στο πρωτάθλημα. Μόνο στα γκολ διαφέρουν. Θα στηριχτούμε στην παράδοση για το στοίχημα που έχουμε να προτείνουμε. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι την ισοπαλία στο ημίχρονο του αγώνα. Μία επιλογή την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 1.87. Και λέμε πάμε στην παράδοση διότι τα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν έρθει ισόπαλα 1- 1 και 0-0.

Πάντερμπορν-Καρλσρούη (19:30): Συνεχίζουμε με δεύτερη κατηγορία και συγκεκριμένα της Γερμανίας, την Bundesliga 2. Η Πάντερμπορν είναι στην 9η θέση με 34 βαθμούς σε 25 αγώνες και γκολ 32-30. Προέρχεται από νίκη εκτός έδρας με 2-0 κόντρα στη Σεντ Πάουλι.

Επί της ουσίας δεν έχει κάποιον στόχο αφού είναι στη μέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Καρλσρούη έχει πιθανότητες να μπει στα πλέι οφ ανόδου, μαθηματικές μεν αφού είναι κάπως μακριά, αλλά έχει ελπίδες. Είναι στην 5η θέση με 41 βαθμούς σε 25 ματς και γκολ 37-30. Προέρχεται από δύο σερί  ισοπαλίες με 0-0 απέναντι σε Σεντ Πάουλι και Μπραουνσβάικ, εντός έδρας και στα δύο ματς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάμε λίγο να ρισκάρουμε και αυτό που θέλουμε είναι να μπουν γκολ. Ζητάμε το over 2.5 γκολ αγώνα, σε απόδοση 1.78.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ