Δυάδα προκριματικών Παγκοσμίου!

Δυάδα προκριματικών Παγκοσμίου!

Τα δύο ματς που προτείνει για το σημερινό μας στοίχημα, το Stoiximaview...

Εβδομάδα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και το stoiximaview.gr προτείνει τη δική του δυάδα για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα!

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Κύπρος-Σλοβακία, (21:45): Παιχνίδι της πρεμιέρας του 8ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης. Μετέχουν επίσης Κροατία, Ρωσία, Σλοβενία, Μάλτα. Για την Κύπρο ακολουθούν οι αγώνες με Κροατία (27/3) και Σλοβενία (30/3). Η Σλοβακία θα παίξει με Ρωσία (27/3) και Μάλτα (30/3). Ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στα τελικά και ο δεύτερος θα παίξει πλέι οφ.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Κύπρος-Σλοβακία, (21:45): Μια νέα αρχή με τον Νίκο Κωστένογλου στο τιμόνι επιδιώκει να κάνει η Κύπρος. Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε στις 18 Φεβρουαρίου και σε αυτόν τον ένα μήνα, προσπάθησε να μάθει όσο περισσότερα πράγματα μπορούσε για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Η αλλαγή κρίθηκε επιτακτική, αφού με τον Γιόχαν Βάλεμ , το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τερμάτισε στην τελευταία θέση του Α’ ομίλου στο Γ’ γκρουπ του Nations League και θα δώσει αγώνα πλέι άουτ για την παραμονή. Για τα τρία πρώτα παιχνίδια, ο «Κωστέ» κάλεσε 27 ποδοσφαιριστές. Την πρώτη κλήση πήραν οι Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Πάρης Ψάλτης και Στέλιος Ανδρέου. Μεταξύ αυτών που κλήθηκαν είναι οι Πιέρος Σωτηρίου, Λαΐφης, Ηλία, Αρτυματάς και Παπουλής.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Κύπρος-Σλοβακία, (21:45): H Σλοβακία έχει μπροστά της την πρόκληση του EURO 2020 στον Ε’ όμιλο με Ισπανία, Σουηδία και Πολωνία. Στην τελευταία διοργάνωση του Nations League είχε κάκιστη παρουσία, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση του Β’ ομίλου στο Β’ γκρουπ και υποβιβάστηκε. Στο ξεκίνημα των προκριματικών, ο Στέφαν Τάρκοβιτς έχει αρκετά προβλήματα να λύσει, αφού απουσιάζει ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μάρεκ Χάμσικ, ο μεσοεπιθετικός Βάις και ο τερματοφύλακας Ρόντακ.

Η Σλοβακία λόγω ποιότητας και εμπειρίας, έχει τον πρώτο λόγο, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις στο στοίχημα. Η τιμή του διπλού είναι λίγο πάνω από το 1.90 και δεν περνάει απαρατήρητο. Όμως, επειδή τα ματς της πρεμιέρας κρύβουν εκπλήξεις σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στην Κύπρο, θα αφήσω κατά μέρος το σημείο και θα πάω με τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, παρά την απουσία των Χάμσικ-Βάις, θεωρώ πως θα σκοράρουν και ελπίζω να το πράξουν μια φορά και οι γηπεδούχοι. Πάμε στοίχημα με την επιλογή του «goal/goal» στο 2.10.

Φαβορί στο Γαλλία-Ουκρανία! Ε και;

Γαλλία-Ουκρανία (21.45): Πρώτο ματς των δύο ομάδων σε έναν όμιλο αρκετά ανοιχτό. Αν εξαιρέσεις τους Γάλλους, για την 2η θέση θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ θα παλέψουν ισοδύναμες ομάδες. Οποιαδήποτε ομάδα από τις Βοσνία, Φινλανδία και Ουκρανία τερμάτιζε πίσω από τους «τρικολόρ», δεν θα μας έκανε εντύπωση. Σε ρόλο κομπάρσου, κλασικά, το Καζακστάν.

Γαλλία-Ουκρανία (21.45): Ναι, είναι το φαβορί, ωστόσο, οι Γάλλοι δεν δείχνουν καμία διάθεση για δώρα. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από την πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντεσάν για τις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Ουκρανία και Καζακστάν, όπου δεν υπάρχει ούτε ένας πρωτοεμφανιζόμενος ενόψει δύο αναμετρήσεων σχετικά εύκολων. Ανάμεσα στα δύο ματς που περιμένουν τους “τρικολόρ” εννοείται πως η πρεμιέρα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Για αυτό περιμένουμε από τον Ντεσάν να παρατάξει κατά βάση τις πρώτες του επιλογές. Μια δυο αλλαγές θα γίνουν, για παράδειγμα ο Εμπαπέ ενδέχεται να μείνει στον πάγκο, ωστόσο, η τριάδα των Γκριζμάν-Μαρσιάλ και Ζιρού φτάνει και περισσεύει για τέτοιου είδους ματς.

Γαλλία-Ουκρανία (21.45): Οι Ουκρανοί μπαίνουν στον όμιλο θέλοντας να επιβεβαιώσουν την φάση προόδου που διανύουν με τον Σεφτσένκο στον πάγκο. Το ξεκίνημά τους πράγματι είναι… βουνό στο Παρίσι, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με τους Φινλανδούς. Πάντως, ο τεχνικός της ομάδας και οι παίκτες του είναι ξεκάθαρο πως στοχεύουν στη 2η θέση. Η αποστολή, τουλάχιστον στο ξεκίνημα θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη, λόγω των απουσιών των Τσιγκάνκοβ και Στεπανένκο, ενώ αν και μπήκε στην αποστολή, δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του Γιαρμολένκο.

Γαλλία-Ουκρανία (21.45): Το παιχνίδι έχει φαβορί, δεν ανακαλύπτουμε και την… Αμερική! Σέβομαι υπερβολικά το έργο του Σεφτσένκο στον πάγκο των Ουκρανών, που έχουν περάσει το λίφτινγκ με επιτυχία και πλέον κοιτάνε ψηλά. Το έργο τους θα είναι δύσκολο και λόγω των απουσιών αλλά κυρίως λόγω της σοβαρότητας με την οποία θέλουν να ξεκινήσουν τα αφεντικά του ομίλου. Υπό αυτές τις συνθήκες πάμε στοίχημα με το Να σκοράρει η Γαλλία και στα Δύο Ημίχρονα στο δελεαστικό 2.25.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ