Στοίχημα με Ελλάδα και Σουηδία

Στοίχημα με Ελλάδα και Σουηδία

Η δυάδα του Stoiximaview...

Το stoiximaview.gr προτείνει για σήμερα δυάδα με τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ονδούρα, αλλά και το ματς της Σουηδίας.

Ελλάδα-Ονδούρα (17:00): Φιλικό απέναντι σε μια ομολογουμένως άγνωστη ομάδα για την Εθνική μας ομάδα, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ματς με την Γεωργία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα και επί της ουσίας είναι πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα της Τετάρτης. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Εθνική, μετά την ισοπαλία στην Ισπανία. Και με τον Φαν’τ Σχιπ να αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Η Ονδούρα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λευκορωσία την Τετάρτη σε άλλο φιλικό παιχνίδι. Έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 18 Νοεμβρίου 2019. Και θα δώσει το επόμενο στις 3 Ιουνίου απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι λίγο… ταξίδι στο άγνωστο όσον αφορά το στοίχημα και τα προγνωστικά που θα δώσουμε.

Ελλάδα-Ονδούρα (17:00): Περιμένω διαφορετική προσέγγιση από την Εθνική σε σχέση με το παιχνίδι στη Γρανάδα. Αφού και την Τετάρτη θα πρέπει να εμφανιστεί διαφορετική. Περισσότερο επιθετική, με στόχο εκείνη να κάνει παιχνίδι και να μην αφήσει την μπάλα στον αντίπαλο όπως έκανε με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Η νέα κλήση ακούει στο όνομα Αλεξανδρόπουλος, που για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο μικρός του Παναθηναϊκού να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αρκετά ελκυστική η απόδοση στη νίκη της Εθνικής. Είναι αλήθεια πως την περίμενα χαμηλότερο. Θα πάμε στοίχημα με άσο που τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Κόσοβο-Σουηδία: Ελεγχόμενα στο 1.85

Κόσοβο-Σουηδία (21:45): Στο «Fadil Vokrri» της Πρίστινα διεξάγεται η αναμέτρηση για το Group B της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Στον όμιλο συμμετέχει και η Ελλάδα. Είναι το πρώτο ματς που δίνει το Κόσοβο, καθώς είχε ρεπό την 1η αγωνιστική. Σκληρή ομάδα, κάπως απείθαρχη, αλλά και με κάποιους ταλαντούχους παίκτες (Μπερίσα, Μουρίκι, Ράσιτσα, Τσέλινα, Χαντέργκιονάι, Βόιβοντα) που παίζουν σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Από το Νοέμβρη του 2019 μέχρι και τον Νοέμβρη του 2020, μέτρησε δέκα ματς χωρίς νίκη. Με οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες. Ωστόσο στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια του, το Κόσοβο επικράτησε με 1-0 της Μολδαβίας και 4-0 της Λιθουανίας.

Η Σουηδία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Νίκησε, έστω και δύσκολα, με σκορ 1-0 την Γεωργία με τον 39χρονο Ιμπραχίμοβιτς να δίνει την ασίστ στο γκολ στην επιστροφή του στην  εθνική ομάδα. Η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου και η Ελλάδα η ομάδα που θέλει να απειλήσει τους Σουηδούς στο στοίχημα της δεύτερης θέσης. Σουηδία και Κόσοβο συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τον Ιανουάριο του 2020, με τους Σκανδιναβούς να επικρατούν με σκορ 1-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Κόσοβο-Σουηδία (21:45): Οι γηπεδούχοι διψάνε για διάκριση και αναγνώριση. Παίζουν με περίσσιο πάθος, που όμως τους γυρνά μπούμερανγκ κάποιες φορές. Το κίνητρο περισσεύει και στην πρεμιέρα τους θέλουν το αποτέλεσμα. Πλεονέκτημα το γεγονός πως δεν υπάρχει πίεση και απαιτήσεις. Ωστόσο το έργο τους είναι δύσκολο, αφού η Σουηδία δύσκολα θα τους υποτιμήσει. Οι Σκανδιναβοί διαθέτουν σοβαρότητα, πειθαρχία και μπόλικο ταλέντο. Δεν βιάζονται και είναι μεθοδικοί στο παιχνίδι τους. Η δουλειά τους δεν είναι εύκολη στην Πρίστινα, έχουν όμως την προσωπικότητα να πάρουν αυτό που θέλουν. Σε ένα ματς που θα το οδηγήσουν σε ελεγχόμενο ρυθμό, όπου υπερτερούν των αντιπάλων τους. Στηρίζουμε την παρέα του Ζλάταν και θα πάμε στοίχημα με το combo 2 & under 4,5 γκολ σε απόδοση 1.85.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ