Η δυάδα η καλή!

Η δυάδα η καλή!

Ματς από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει επιλέξει το Stoiximaview...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το stoiximaview.gr μας προτείνει δυάδα για το στοίχημα. Αγώνας από τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μεγάλο ενδιαφέρον βαθμολογικό και στοιχηματικό!

Βέλγιο-Λευκορωσία (21:45): Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Τσεχία το Βέλγιο στο τελευταίο του παιχνίδι. Λίγες μέρες μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη με ανατροπή απέναντι στην Ουαλία, οι Βέλγοι… κόλλησαν στην ισοπαλία. Οι τέσσερις βαθμοί στα δύο πρώτα ματς πάντως δεν είναι κακή συγκομιδή, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί παιχνίδι εντός έδρας με τη Λευκορωσία.

Ξεκίνημα με το δεξί έκαναν οι Λευκορώσοι, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-2 της Εσθονίας εντός έδρας το Σάββατο. Νωρίτερα είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 με την Ονδούρα σε φιλικό παιχνίδι. Δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το Βέλγιο και να ελπίζει σε κάποια έκπληξη. Ανάλογα με τα… κέφια του Λουκάκου και της παρέας του θα πάει το ματς.

Βέλγιο-Λευκορωσία (21:45): Έξι σερί ματς αήττητοι είναι οι Βέλγοι, οι οποίοι μετρούν πέντε νίκες και την πρόσφατη ισοπαλία με την Τσεχία. Θέλουν φυσικά να επανέλθουν στις επιτυχίες και να… ξεσπάσουν απέναντι στην αδύναμη Λευκορωσία, σε ένα ματς που σίγουρα όσον αφορά το στοίχημα θα κυνηγήσουμε τα γκολ. Και την από ημίχρονο επικράτηση του Βελγίου.

Κόντρα στην Ουαλία δέχτηκαν νωρίς ένα γκολ και μετά σοβαρεύτηκαν και το καθάρισαν. Γυρίζοντας το ματς πριν τελειώσει το ημίχρονο. Τώρα θα ποντάρουμε στην άνετη επικράτηση περιμένοντας από τους Βέλγους 2-3 γκολ από το πρώτο μέρος. Θα πάμε στοίχημα με over 3,5 γκολ Βελγίου στο 2.03.

Κροατία-Μάλτα: Combo στη Ριέκα

Κροατία-Μάλτα (21:45): Στη Ριέκα η Κροατία φιλοξενεί τη Μάλτα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στον όμιλο μετά από δύο αγωνιστικές η Ρωσία έχει έξι βαθμούς, Σλοβενία και Κροατία από τρεις, Σλοβακία δυο, ενώ Κύπρος και Μάλτα από έναν βαθμό.

Κροατία-Μάλτα (21:45): Κινήθηκε σε ρηχά νερά η Κροατία στο εντός έδρας ματς με την Κύπρο. Έκανε αρκετές φάσεις στο α’ μέρος, είχε τον έλεγχο του αγώνα, άφησε πάντως και κενά στην άμυνα. Οι συγκυρίες όμως ήρθαν έτσι, που στο 39’ ο γκολκίπερ της Κύπρου αντικαταστάθηκε και στο επόμενο λεπτό που ο Μιχαήλ κλήθηκε να διαχειριστεί μια αναμπουμπούλα στα καρέ ο Πάσαλιτς την έστειλε στα δίχτυα. Υπό πίεση ο Ντάλιτς, η εικόνα δεν άρεσε ούτε στον ίδιο και η ομάδα για άλλη μια φορά κινήθηκε στη μετριότητα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από πέντε ματς (4 ήττες και 1 ισοπαλία). Θα ξεκουραστεί ο Μόντριτς.

Άκρως θετική και ανταγωνιστική εμφάνιση για τους Κροάτες στη Σλοβακία. Πήγε να κάνει μεγάλη μαγκιά. Έδειξε ότι έχει ανέβει επίπεδο βάσει δυναμικής. Έπιασε άπαντες στον ύπνο που προηγήθηκε με 2-0 στο 19’, αλλά μετά την ανάπαυλα δεν άντεξε την πίεση και την ανωτερότητα των Σλοβάκων με τους Στρέλετς και Σκρίνιαρ

στο 49’ και στο 53’ να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Σκοράρει εδώ και έξι σερί ματς, ενώ τα τέσσερα τελευταία έληξαν Goal/Goal.

Κροατία-Μάλτα (21:45): Η Κροατία πάει στο ματς χωρίς τον μαέστρο της, είναι το φαβορί στο ματς, φαίνεται αυτό εξάλλου και από τις τιμές στο στοίχημα. Θα ψάξει αντίδραση και μια καλύτερη εμφάνιση, δίχως όμως μεγάλο σκορ, δεν δείχνει σε τέτοια φάση. Η Μάλτα αναθάρρησε, απέκτησε ηθικό και δεν θα πέσει τόσο εύκολα. Πάμε στοίχημα με το 1 & under 3,5 που εντοπίζεται στο 1.96.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ