Δυάδα από Segunda Division!

Δυάδα από Segunda Division!

Δύο ματς από την Ισπανία προτείνει το Stoiximaview...

Το stoiximaview.gr έχει βρει τις καλύτερες επιλογές για το σημερινό δελτίο στοιχήματος και μας παρουσιάζει δυάδα από Segunda Division!

Εσπανιόλ-Φουενλαμπράδα (18.00): Νωρίς νωρίς στη Βαρκελώνη η Εσπανιόλ θέλει να συνεχίσει τον δρόμο της προς την άνοδο. Είναι σε πολύ καλή φάση και έρχεται από τις κολλητές νίκες με Λογρονιές (4-0) και Καστεγιόν (1-3), που την ανέβασαν στην κορυφή παρέα με τη Μαγιόρκα. Η ομάδα του Μορένο έχει λυθεί μεσοεπιθετικά και βγάζει την ποιότητά της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα συμπεριφέρεται εξίσου άνετα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και δείχνει να αποβάλει το άγχος που έβγαζε στα παιχνίδια της ειδικά στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

Εσπανιόλ-Φουενλαμπράδα (18.00): Ούτε όμως και η Φουενλαμπράδα πάει πίσω. Χωρίς ίχνος πίεση πάει για τα… πολλά. Τα πλέι-οφ ανόδου! Δύο σερί νίκες κόντρα σε ομάδες που είναι φαβορί για την άνοδο (Λεγανές 0-2 και Μαγιόρκα (4-1) και κάπως έτσι μπορεί να ονειρεύεται την εξάδα (-7). Έχει δρόμο μπροστά της, ωστόσο, οι επιδόσεις της και η απουσία άγχους την κάνουν να δείχνει τρομερά απελευθερωμένη. Έτσι, το ματς στη Βαρκελώνη δεν αντιμετωπίζεται με φόβο αλλά σαν πρόκληση. Με τις δύο ομάδες να δείχνουν στα καλύτερά τους δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε στο Over 2.5 το οποίο προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.20.

Λας Πάλμας-Λούγο (20.00): Στα Κανάρια Νησιά λίγο πιο μετά έχουμε ένα ματς το οποίο ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστικό. Η Λας Πάλμας είναι στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επί της ουσίας δεν κινδυνεύει, έχει πέντε ομάδες από κάτω της, ωστόσο, χρειάζεται μερικούς βαθμούς ακόμη για να κλειδώσει τη θέση της και του χρόνου. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Πέπε Μελ δεν πατάει γερά, ωστόσο, έρχεται από το 1-1 στο ντέρμπι με την Τενερίφη, όπου μετά από καιρό ήταν καλή και της έμεινε η πίκρα.

Λας Πάλμας-Λούγο (20.00): Για τη Λούγο το άγχος είναι σαφώς μεγαλύτερο. Είναι στο +5 από τη ζώνη, ωστόσο, οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα δεν της επιτρέπουν να χαλαρώσει. Έχει να νικήσει εδώ και εννέα ματς (0-5-4), ενώ εκτός έδρας το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο αφού έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία. Το τελευταίο διάστημα σκοράρει με δυσκολία, ενώ το ταμπούρι δεν της βγαίνει. Με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ακίνδυνοι μεσοεπιθετικά παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία στη Λας Πάλμας! Πάμε στοίχημα με τον άσσο στο 2.15.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ