Ματς στοιχήματος και… βαθμών!

Ματς στοιχήματος και… βαθμών!

Η δυάδα του Stoiximaview με αγώνες από Γαλλία και Αγγλία...

Τα πρωταθλήματα πλέον μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και όλοι οι βαθμοί είναι αρκετά σημαντικοί. Έτσι και στους αγώνες της Γαλλίας και Αγγλίας, σε Ligue 1 και Premier League αντίστοιχα, τους οποίους προτείνει το Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στοιχήματος!

Μετς-Λιλ (22:00): Σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα μπορούσε να βρίσκεται Απρίλιο μήνα η Λιλ, αναφορικά με το γαλλικό πρωτάθλημα; Η Λιλ είναι στην κορυφή καταφέρνοντας μάλιστα πριν λίγες ημέρες να επικρατήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι!

Έχοντας έτσι το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου ενόψει της συνέχειας.

Επτά αγωνιστικές έχουν μείνει μέχρι το τέλος για τη Λιλ και αυτό το οποίο έχει να κάνει είναι να συνεχίσει με την ίδια σταθερότητα που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Ligue 1. Απ’ αυτά τα επτά ματς που της απομένουν έχει και το ντέρμπι με τη Λιόν.

Είναι στην 1η θέση με 66 βαθμού σε 31 αγώνες και συντελεστή γκολ 51-19. Προέρχεται από μία μεγάλη νίκη μέσα στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0. Σε αγώνα στον οποίο έχασε τον Ντιαλό, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη στο ντέρμπι.

Μετς-Λιλ (22:00): Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί τώρα στο εκτός έδρας ματς με τη Μετς. Μία Μετς η οποία είναι στην 9η θέση με 42 βαθμούς σε 31 αναμετρήσεις και 36-36 γκολ.

Είχε μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου, στο οποίο αποκλείστηκε στα πέναλτι κόντρα στη Μονακό, ομάδα με την οποία είχε βρεθεί αντιμέτωπη και την προηγούμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα και είχε ηττηθεί εκτός έδρας με 4-0!

Εμείς εδώ πάμε στοίχημα στα προγνωστικά στοιχήματος που έχουμε, με τα γκολ της αναμέτρησης. Δεν είναι κακή η απόδοση του «διπλού» στο 1.72, αλλά θα προχωρήσουμε σε μία μεγαλύτερη απόδοση για στοίχημα.

Μετς-Λιλ (22:00): Στηρίζουμε το over 1.5 γκολ της Λιλ μέσα στο γήπεδο της Μετς, το οποίο βρίσκουμε και σε καλή απόδοση. Πληρώνει στο 2.05.

Φούλαμ-Γουλβς: Υψηλό κίνητρο

Φούλαμ-Γουλβς (22:00): Εκείνη η νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ δεν είχε συνέχεια για τη Φούλαμ. Ακολούθησαν τρεις σερί ήττες από Σίτι, Λιντς και Άστον Βίλα και οι Λονδρέζοι παραμένουν σε θέση υποβιβασμού. Με τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Νιούκαστλ την οποία κυνηγούν. Και με ένα παιχνίδι περισσότερο, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Φούλαμ αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Πρέπει να πάρει τις νίκες στο γήπεδό της. Και να ψάξει οτιδήποτε μπορεί σε κάθε αναμέτρηση. Βρίσκει τη Γουλβς σε μία πολύ άσχημη περίοδο. Οι Λύκοι είναι χωρίς νίκη τον τελευταίο 1,5 μήνες. Από το 1-0 απέναντι στη Λιντς στις 19 Φεβρουαρίου δεν έχουν καταφέρει να πάρουν άλλο τρίποντο.

Φούλαμ-Γουλβς (22:00): Ακολούθησαν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, με τις δύο από τις τρεις ήττες να είναι στο Μολινό. Σε κακό… φεγγάρι η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που σε όλη τη σεζόν δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θα ψάξει την ανασυγκρότηση την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής της είπε πως έπαιξε ρόλο στην κακή σεζόν το γεγονός ότι επί της ουσίας δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου οι παίκτες.

Μην ξεχνάτε πως η Γουλβς έφτασε στους 8 του Europa League πέρσι και έπαιζε έως τον Αύγουστο. Και αμέσως μετά ξεκίνησαν πάλι οι υποχρεώσεις. Αυτή η κακή κατάσταση της Γουλβς και το τεράστιο κίνητρο της Φούλαμ θα μας… οδηγήσει στην επιλογή μας στο στοίχημα. Και αυτή θα αφορά τους Λονδρέζους. Ρίσκο μεν, αλλά θα πάμε στοίχημα με τον άσο που τον βρίσκουμε στο 2.43.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ