Δύο επιλογές Europa League, στο 3.40! (vid)

Δύο επιλογές Europa League, στο 3.40! (vid)

Οι επιλογές του Stoiximaview για τους αγώνες του Europa League...

Συνολική απόδοση στο 3.40, δίνει για απόψε το βράδυ το Stoiximaview, με προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες του Europa League!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γρανάδα (22:00): Τα γκολ του Ράσφορντ (30’) και του Φερνάντες (90’ πέν.) φέρνουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα βήμα από τα ημιτελικά του Europa League. Και εδώ που έφτασε εννοείται πως θέλει την κούπα, την οποία είχε κατακτήσει και το 2017. Έχουμε βρει κάτι αξιόλογο στο στοίχημα, ελπίζουμε να δικαιωθούμε. Πάντως, προφανώς και τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν αρκετά πιο μπροστά την ομάδα του Σόλσκιερ.

Δεν ενθουσίασε στην Ισπανία, αλλά τη δουλειά της μια χαρά την έκανε. Με το υπέροχο τέρμα (όλη η ενέργεια, από την 60άρα μπαλιά του Λίντελοφ, ως το καταπληκτικό κατέβασμα και πλασέ) του Ράσφορντ και το πέναλτι του Φερνάντες στο φινάλε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το «διπλό». Και αυτό το 2-0 εννοείται πως τη βάζει σε θέση οδηγού και ακλόνητου φαβορί για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα έκανε σπουδαίο «διπλό» με 3-1 επί της Τότεναμ, μαντέψτε, ξανά με ανατροπή. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από την αντίπαλό της. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μαγκουάιρ, Σο και ΜακΤόμινεϊ. Αμφίβολος ο Ράσφορντ, επιστρέφει ο Τζέιμς. Rotation ετοιμάζει ο Σόλσκιερ.

Η Γρανάδα έκανε «διπλό» με 2-1 επί της Βαγιαδολίδ, στην πρώτη της νίκη μετά από 4 σερί ήττες (δύο στο πρωτάθλημα, δύο στο Europa League). Όμως, όπως και να ‘χει, έχει μείνει εκτός στόχων, μιας και θεωρούμε απίθανο να καταφέρει να διεκδικήσει και φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ή, αν το προτιμάτε, έχει εξασφαλίσει πολύ νωρίς την παραμονή. Στον πρώτο αγώνα με τη Γιουνάιτεντ χαμήλωσε πολύ το ρυθμό στην προσπάθειά της να πάρει κάτι καλό. Δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, αν και είχε κάποιες λιγοστές καλές στιγμές. Πηγαίνει στο «Old Trafford» να παλέψει, όσο μπορεί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γρανάδα (22:00): Δεν πιστεύω ότι η Γρανάδα μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και περιμένει από τους Άγγλους να παίξουν σε υψηλό τέμπο. Αν συμβεί αυτό, τότε πλησιάζουμε προς το στοίχημα που έχουμε ξεχωρίσει. Πάμε στοίχημα με τον «άσο» και το Over 1,5 γκολ που συνδυαστικά μας δίνει 1,80. Επίσης, αν και το περιμέναμε πιο ψηλά, το 2-0 Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το βρίσκουμε στο 2,20.

Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ: Μπορεί να το κάνει εκεί μέσα;

Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ (22:00): Μπορεί τα ονόματα των Σλάβια Πράγας και Άρσεναλ να μην είναι τα… φόβητρα της Ευρώπης, αλλά απόψε στην Πράγα περιμένουμε ένα δυνατό και καλό ματς!

Αυτό γιατί έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς οι δύο ομάδες. Και αν η Άρσεναλ είναι το φαβορί από την αρχή του ζευγαριού, η Σλάβια φρόντισε από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να μην το επιβεβαιώσει αυτό!

Η Σλάβια στο πρώτο ματς που είχε γίνει στο Λονδίνο, είχε καταφέρει να πάρει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Άρσεναλ είχε τις ευκαιρίες της σε όλο το ματς για ένα δεύτερο γκολ, δεν το έκανε και το πλήρωσε. Στο 94′ ο Χόλες ήταν αυτός ο οποίος έδωσε την ελπίδα στη Σλάβια για πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Laegue.

Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ (22:00): Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με την αναμέτρηση αυτή, με μία Σλάβια η οποία έχει δείξει σε όλη τη διοργάνωση μέχρι τώρα τα δόντια της και πως δεν αποτελεί εύκολη λεία για κανεναν. Η Άρσεναλ από την πλευρά της δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει με ό,τι μπορεί την πρόκριση.

Στις διοργανώσεις των Κυπέλλων στην Αγγλία είναι εκτός, στο πρωτάθλημα πάει να μείνει και εκτός Ευρώπης και το μόνο που της έχει απομείνει είναι το Europa League.

Με την αστάθεια που βγάζει όλη τη χρονιά πιθανότατα δεν θα καταφέρει και πολλά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να φύγει από τα προημιτελικά και μάλιστα από τη Σλάβια Πράγας!

Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ (22:00): Είναι δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και πάλι έχουμε ξεχωρίσει μία επιλογή για στοίχημα. Είπαμε πως για την Άρσεναλ το μόνο που της έχει απομείνει είναι το Europa League, οπότε και θέλει να πετύχει κάτι καλό και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Άλλωστε με την κλήρωση και πριν το πρώτο ματς η Άρσεναλ ήλπιζε σε περισσότερα πράγματα απέναντι στη Σλάβια Πράγας.

Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ (22:00): Για αυτό και θα στηρίξουμε τους Άγγλους. Η Άρσεναλ αν έχει κάτι καλό είναι η επίθεσή της και εμείς εκεί θα βασιστούμε. Στις καλές γραμμές που έχει από τη μέση και μπροστά. Η άμυνά της είναι κακή, αλλά αυτό δε μας νοιάζει.

Είναι καλή η απόδοση του «διπλού» στον αγώνα, αλλά δεν θα το ακουμπήσουμε αυτό. Θα πάμε με τα γκολ της αναμέτρησης και συγκεκριμένα της Άρσεναλ. Θέλουμε το over 1.5 γκολ της Άρσεναλ στο ματς, κάτι το οποίο βρίσκουμε στο τίμιο 1.89.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ