Όσκαρ 2021: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί!

Όσκαρ 2021: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί!

Η αντίστροφη μέτρηση για την 93η τελετή απονομή των βραβείων Όσκαρ ξεκίνησε! Δείτε τα μεγάλα φαβορί για… να σηκώσουν τα αγαλματίδια.

Η μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου πλησιάζει. Το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) θα διεξαχθεί η 93η τελετή απονομή των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα γνωστά μας Όσκαρ.

Ποια όμως θεωρούνται τα ακλόνητα φαβορί στις κορυφαίες κατηγορίες; Το “Nomadland” είναι… αγκαλιά με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, με την Stoiximan να προσφέρει τη νίκη στο 1.12. Μεγάλο προβάδισμα και για τον Chadwick Boseman, στο “Ma Rainey’s Black Bottom”, για το Α’ Ανδρικού Ρόλου με 1.20.

Η Chloe Zhao προσφέρεται στο 1.05 για το Όσκαρ Σκηνοθεσίας με το “Nomadland”, ενώ στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου προβλέπεται μεγάλη μάχη καθώς τρεις υποψηφιότητες κυμαίνονται ανάμεσα στο 2.50 και το 4.00!

Η Stoiximan προσφέρει αποδόσεις για όλα τα βραβεία, μαζί με ειδικά στοιχήματα αλλά και Πες το κι Έγινε* για την σπουδαία βραδιά! Δείτε εδώ όλες τις αποδόσεις για τα φετινά βραβεία Όσκαρ!

Κυριακή με σούπερ προσφορές* στα ντέρμπι της Super League

To μενού της Κυριακής είναι χορταστικό και στο αθλητικό προϊόν της Stoiximan. Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι τα δύο σπουδαία παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 25/4, με την Stoiximan να έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή σούπερ προσφορά* για καθεμία αναμέτρηση.

Παράλληλα, το δημοφιλές MatchCombo είναι πλέον διαθέσιμο και στο LIVE των ντέρμπι, όπως και σε όλα τα ματς στα οποία προσφέρεται και πριν την έναρξη. Mε το MatchCombo μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές ενός αγώνα, σε ένα στοίχημα & μία απόδοση!

Το Live της Stoiximan απογειώνεται και με την επιλογή SuperLive με την οποία μπορείς να επιλέξεις τι θα γίνει στο ματς σε συγκεκριμένο λεπτό! Για παράδειγμα, το Ολυμπιακός-ΑΕΚ είναι στο 57ο λεπτό και εσύ μπορείς να επιλέξεις αν στο επόμενο λεπτό (ή σε κάποιο συγκεκριμένο από τα επόμενα) θα συμβεί κόρνερ, οφσάιντ, κάρτα ή γκολ! Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ