Πρώτα Champions League και μετά Αργεντινή!

Πρώτα Champions League και μετά Αργεντινή!

Παίζουμε στοίχημα με αγώνες από Champions League και την Αργεντινή...

Το Stoiximaview προτείνει αγώνες για στοίχημα, με το ματς του Champions League και της Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή!

Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι (22:00): Για πρώτη φορά κοντράρονται σε επίπεδο Champions League. Είχαν αναμετρηθεί το 1998 στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Τσέλσι να κερδίζει με 1-0. Η Ρεάλ απέκλεισε κατά σειρά Αταλάντα (1-0, 3-1) και Λίβερπουλ (3-1, 0-0), η δε Τσέλσι την Ατλέτικο (1-0, 2-0) και την Πόρτο (2-0, 0-1). Προμηνύεται μεγάλη μάχη, άλλωστε παίζονται πολλά. Ευρωπαϊκή κούπα είναι αυτή. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν μοιρασμένες και υψηλές αποδόσεις. Θέλει μεγάλη προσοχή στο στοίχημα, εννοείται αυτό.

Γκέλα (0-0) με τη Μπέτις έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε πίσω στη μάχη για τον τίτλο στην Ισπανία. Τώρα δίνει την πρώτη μεγάλη μάχη για το Champions League και θέλει να το σηκώσει ξανά, μετά τον Μάιο του 2018. Δεν ήταν καλή η εικόνα της, αλλά εδώ παίζονται πολλά. Συνολικά, πάντως, παραμένει αήττητη εδώ και καιρό. Μετά το 2-1 από τη Λεβάντε στις 30 Ιανουαρίου, κοινώς μετράει 12 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά την Αταλάντα που την απέκλεισε με δύο νίκες και τη Λίβερπουλ (3-1 στη Μαδρίτη, 0-0 στο Λίβερπουλ), θέλει να αφήσει εκτός και την Τσέλσι. Ράμος, Μεντί και Βάσκεζ έχουν τεθεί εκτός.

Η Τσέλσι προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ. Σκόραρε ο Βέρνερ μετά από καιρό και απέκτησε προβάδισμα για 4άδα και Champions League. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέκλεισε πρώτα την Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο νίκες, 1-0 εκτός, 2-0 εκτός και μετά την Πόρτο με 2-0 εκτός και ήττα 1-0 εντός. Ήττα που ήρθε στο φινάλε και εν τέλει δεν της στοίχισε. Θα ψάξει ένα γκολ στη Μαδρίτη, αν και γενικά περιμένουμε να προσεγγίσει πολύ προσεκτικά την αναμέτρηση.

Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι (22:00): Πολύ περίεργο παιχνίδι για το στοίχημα υπό την έννοια πως είναι τεράστια η σημασία της αναμέτρησης που θέλει μεγάλη προσοχή. Πάμε στοίχημα όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά: 1Χ διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ στο 1,95.

Μπόκα Τζούνιορς – Σάντος: «Μπάχαλο» οι «Άγιοι»!

Μπόκα Τζούνιορς – Σάντος (03:30): Έχει πάρει ξεκάθαρα τα πάνω της ξανά το τελευταίο διάστημα η Μπόκα, η οποία παρότι παίζει με πολλές απουσίες, μετράει τρεις σερί νίκες σε Λιγκ Καπ και Λιμπερταδόρες. Αρχικά, στην πρεμιέρα των ομίλων του Λιμπερταδόρες, πήγε στην έδρα της Δε Στρόνγκεστ, στα 3.650 μέτρα με μισή ομάδα και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με 1-0. Ένα γκολ του Βίγια μόλις στο 7ο λεπτό ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη. Σε όλο το υπόλοιπο ματς έπαιξε φουλ άμυνα και παρότι απειλήθηκε, κράτησε σχετικά εύκολα το τρίποντο. Στο Λιγκ Καπ ακολούθησε σημαντική νίκη στην έδρα της Ουρακάν με 2-0 και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας έστρωσε για τα καλά. Θα έχει ξανά απουσίες, αλλά μειώνονται σταδιακά. Ίσως να της έκαναν και καλό, διότι η τριάδα με τους νεαρούς παίκτες στα χαφ φαίνεται να αποδίδει όσο παίρνουν λεπτά συμμετοχής.

Μπόκα Τζούνιορς – Σάντος (03:30): Από το κακό στο χειρότερο πάει η Σάντος, η οποία μετά τις τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, έμεινε και χωρίς προπονητή. Έπειτα από την ήττα με 2-0 από την Κορίνθιανς στο πολιτειακό πρωτάθλημα, οι οπαδοί ήταν εξαγριωμένοι με τον κόουτς Ολάν, όπου πέταξαν κροτίδες έξω από το σπίτι του και αυτός υπέβαλε την παραίτηση του. Οι «άγιοι» είναι σε αναζήτηση προπονητή ξανά, με τον Ολάν να μην μένει ούτε δύο μήνες στο «τιμόνι» της ομάδας. Στα τρία τελευταία ματς δεν σκόραρε καν. Στο Λιμπερταδόρες, ηττήθηκε την 1η αγωνιστική του ομίλου από την Μπαρτσελόνα Χουαγιακίλ εντός έδρας με 0-2.

Μπόκα Τζούνιορς – Σάντος (03:30): Η Μπόκα δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα στο εσωτερικό της και όλα πάνε καλά. Η Σάντος είναι σε κάκιστη φάση, δίχως προπονητή και με πολλές αμφιβολίες στο ρόστερ της. Πάμε στοίχημα με το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2,05.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ