Στο στοίχημα και στα υπόγεια είναι η θέα!

Στο στοίχημα και στα υπόγεια είναι η θέα!

Δυάδα από το Stoiximaview με δεύτερες κατηγορίες Ιταλίας και Γαλλίας...

Ματς από τις δεύτερες κατηγορίες Ιταλίας και Γαλλίας, έχει επιλέξει το Stoiximaview για το σημερινό μας στοίχημα!

Serie B’, Έμπολι-Κοζέντσα (15:00):

Σύντομη, μα και κακή είναι για την Έμπολι η παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια της με την Κοζέντσα. Συγκεκριμένα, σε σύνολο 4 αγώνων, έχει μόλις 1 νίκη και 3 ήττες! Πέρσι, μάλιστα, γνώρισε τη συντριβή με 5-1 στο αντίστοιχο παιχνίδι! Πάντως, στον πρώτο γύρο, νίκησε 2-0 φέτος.

Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν τον «άσο» γύρω στο 1,40. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα. Την πρώτη της ήττα (και δεύτερη σε όλη τη σεζόν!) μετά την 1 Νοεμβρίου (!!!) γνώρισε προ ημερών η Έμπολι, το 2-0 από την Άσκολι. Λογικό να έχει βάλει τον εαυτό της σε τόσο καλή θέση με τέτοιο σερί.

Είναι πρωτοπόρος με 67 βαθμούς (17-16-2) και απλώς η ήττα έδωσε παράταση στη στέψη και την άνοδό της. Αν κερδίσει εδώ, εξασφαλίζει την άνοδο. Για την ιστορία, μένουν μαζί με αυτό τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Η Κοζέντσα, από την άλλη, «καίγεται». Κινδυνεύει με υποβιβασμό και το μόνο που δείχνει πιο εφικτό είναι να παίξει στα μπαράζ παραμονής. Είναι 17η (16-17 παίζουν μπαράζ) με 35 βαθμούς, από πάνω της είναι η Άσκολι με 40 και από κάτω της (18-20 απευθείας υποβιβασμός) η Ρετζιάνα με 34.

Πήρε προσωρινή ανάσα με το 3-0 επί της Πεσκάρα, αλλά θέλει κι άλλους βαθμούς για να μη μπλέξει περισσότερο και να διεκδικήσει την παραμονή της έστω σε μπαράζ.

Θα πάμε με ρίσκο εδώ. Πάμε στοίχημα με την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Πληρώνει στο 1,93. Η Έμπολι ενδεχομένως να έχει στήσει γιορτή ανόδου, η Κοζέντσα «καίγεται» για βαθμούς, άρα οφείλει να ρισκάρει. Άρα, περιμένουμε γκολ και από τις δύο.

Χάβρη-Τουλούζ: Κίνητρο και επίθεση

Η μία θέλει τη νίκη για να αγκαλιάσει την παραμονή, η άλλη για να ελπίζει ακόμα και σε απευθείας άνοδο! Θέλει μεγάλη προσοχή στο στοίχημα, δεδομένο είναι αυτό. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν υψηλές αποδόσεις. Στον πρώτο γύρο είδαμε απίστευτο ματς, με την Τουλούζ να κερδίζει 4-3 στις καθυστερήσεις!

Η Χάβρη έχει μπλέξει με την εικόνα τις από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα. Έχει μία νίκη, το 2-0 με την Καέν, σε 10 αγώνες και τελευταίος ήταν το 4-2 από τη Σαμπλί. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να ελπίζει ακόμη. Έχει 41 βαθμούς με 9-14-12 και 30-42 γκολ και είναι στο +3 από τη 18η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Έχει σκοράρει τα λιγότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα. Αντίθετα, η Τουλούζ είναι 3η με 62 βαθμούς (18-8-8, 62-37 γκολ) και με νίκη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και συνεχίζει να ελπίζει και σε απευθείας άνοδο!

Η 2η Κλερμόν έχει 4 βαθμούς περισσότερους αλλά και ένα ματς περισσότερο. Ηττήθηκε με 3-1 από την Παρί και προηγουμένως είχε νικήσει 1-0 τη Σατορού. Θα στηρίξουμε την Τουλούζ. Τα γκολ της Τουλούζ, για την ακρίβεια.

Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ της Τουλούζ στο 2,15. Σίγουρα έχει ισχυρό κίνητρο, έχει όμως και μία δυνατή επιθετική γραμμή.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ