ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming: Όλα τα ματς για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ είναι τελικοί!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming: Όλα τα ματς για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ είναι τελικοί! Αυτό γιατί οι «πράσινοι» έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς και έχουν μείνει πίσω στη διεκδίκηση εξόδου τους στην Ευρώπη. Για αυτό, λοιπόν, και ο αποψινός αγώνας στις 19:30 στο γήπεδο της Λεωφόρου, έχει χαρακτήρα τελικού για τον Παναθηναϊκό. Υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ναι μεν έχουν μείνει πίσω πλέον στη διεκδίκηση εξόδου στην Ευρώπη, όμως αυτό δε σημαίνει πως είναι και αδιάφοροι στο γήπεδο. Η ομάδα της Τρίπολης έχει κάνει ζημιές στα πλέι οφ και θέλει να συνεχίσει να το κάνει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | «Γεμάτος» στο γήπεδό του

Πέρα από τις γνωστές απουσίες ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν μπορεί να υπολογίζει στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο τους Ιωαννίδη και Κουρμπέλη. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Έτσι στην αποστολή ο έμπειρος τεχνικός έβαλε τους Διούδη, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσή.

Ο Μίλαν Ράσταβατς από την πλευρά του ανακοίνωσε στην αποστολή για την Αθήνα τους Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρσία, Τασουλή, Πασαλίδη, Σουάρεθ, Κώτσιρα, Άλβαρες, Κάρδαρη, Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ντρούπι Γκόμες, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλο, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά. Μέχρι και ο Ντάνι Σουάρεθ ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις κόντρα στον Άρη, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με το «τριφύλλι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ