ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ κοντράρονται με την Ένωση να θέλει νίκη για την τρίτη θέση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Εξασφάλισε η ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική την έξοδό της στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν, αλλά έχει ακόμη έναν στόχο. Αυτός είναι η κατάκτηση της τρίτης θέση του πρωταθλήματος. Τώρα όμως παίζει εκτός έδρας και συγκεκριμένα έχει απέναντί της τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες μπορεί να μην κατάφεραν να διεκδικήσουν την Ευρώπη στα πλέι οφ, αλλά έχουν κάνει τις ζημιές τους! Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ για το ματς έχει αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς, Νταντσένκο, Λάτσι, Ραντόνια, Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία. Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές και είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν ανακοίνωσε αποστολή, έχοντας πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι Ιγκλέσιας, Καπίγια, Λουίς και Μπόρχα Φερνάντεθ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Χιμένεθ: «Μεγαλύτερο επίτευγμα το φετινό, απ’ όταν κατακτήσαμε τον τίτλο»

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας αρχικά για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί ήμασταν στα όρια των δυνάμεων. Πραγματικά οι παίκτες έπαιξαν περήφανα και με εξέπληξαν θετικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πιθανό κάποιος να σκέφτεται πως αυτό που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν το ελάχιστο. Βρίσκομαι πέντε μήνες στην ομάδα και μπορώ να εγγυηθώ πως το φετινό ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα που έχω κάνει με την ΑΕΚ, ακόμα και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και των τελικών που έχουμε βρεθεί. Πρέπει να υπερασπιζόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, αλλά η πραγματικότητα του παρόντος είναι διαφορετική. Είμαι υπερήφανος για τον επαγγελματισμό που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές γιατί ήταν στα όρια τους σε μια δύσκολη και περίπλοκη χρονιά».

Για το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή έξοδος διασφαλίστηκε δύο ματς πριν το τέλος των πλέι οφ: «Αυτό που καταφέραμε είναι όπως όταν ανάβει η ρεζέρβα στο αυτοκίνητο και ξέρεις ότι έχεις 2-3 χλμ. πριν ξεμείνεις. Είμαι περήφανος για ό,τι κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές λόγω της χρονιάς που είχαμε. Υπήρχαν από τους 11 βασικούς, τέσσερις που σε νορμάλ συνθήκες δεν θα είχαν ξεκινήσει. Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος ήταν ούτε καν στο 60% των δυνατοτήτων τους. Αλλά υπήρξαν συμπαίκτες τους που έδωσαν πάνω από το 130% και αυτό για μένα σημαίνει η λέξη ομάδα. Όταν τα αποτελέσματα είναι φανταστικά τότε είναι όλα εύκολα. Το δύσκολο είναι αυτό που κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ τους τρεις τελευταίους μήνες».

Για το ότι η ΑΕΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ανησυχούσα γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να μας συμβεί κάτι παρόμοιο με άλλα παιχνίδια και να τιμωρηθούμε με το παραμικρό λάθος. Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ με το ιατρικό επιτελείο για να υπολογίσουμε πόσα λεπτά θα μπορούσε να παίξει κάθε παίκτης και όλη αυτή η διαδικασία ήταν δύσκολη μιας και είχαμε και λίγες αλλαγές στη διάθεσή μας. Όλα αυτά οφείλονται στην υπερπροσπάθεια των παικτών μου γιατί ήξεραν ότι έπρεπε να βγάλουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το αν θα ξεκουράσει τους Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο στα δύο τελευταία παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Αρη: «Θέλουμε να βγούμε τρίτοι, μας υποχρεώνει η ιστορία της ΑΕΚ. Να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είμαστε ακόμα σε διακοπές, ούτε πρόκειται να το επιστρέψω. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό αποφάσισα εγώ ποιοι θα παίξουν, για το ματς με τον Αστέρα θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι παίκτες. Δεν ξέρω καν ποια ομάδα θα ξεκινήσει με τον Αστέρα γιατί κάποιοι παίκτες δεν μπορούσαν μέχρι χθες να κάνουν ούτε ποδήλατο στην αποκατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, αυτή είναι η υποχρέωση μας».

Για το αν σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Δεν υπάρχει παίκτης που δεν έχει χρόνο συμμετοχής, Έπαιζαν πάντα αυτοί που ήταν στη διάθεσή μας. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτούς που ήταν στον πάγκο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος. Σε κάθε αποστολή ήταν 20 ποδοσφαιριστές και τρεις τερματοφύλακες ακόμα. Θα μου άρεσε να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς. Οι παίκτες που έρχονταν από τραυματισμό έπρεπε να πάρουν λίγο ρυθμό για να επανέλθουν σε καλή φυσική κατάσταση. Ο Μπακάκης, ο Σάκχοφ, ο Γκαρσία θα χρειαστούν χρόνο συμμετοχής ώστε όταν τελειώσουν να αισθάνονται ότι είναι καλά και να έρθουν έτοιμοι για την επόμενη περίοδο».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ